Biebers eks kræver børnepenge
Foto: Scanpix, AFP, Gabriel Bouys
Den unge alenemor, som teenage-sangeren Justin Bieber engang har haft en affære med, har nu haft neglene i en anden af sine tidligere mænd.

Hvorvidt Justin Biebers mulige flirt er uheldig med sit valg af mænd, eller om hun er en sand man eater, er op til eftertiden at vurdere.

I ugevis har der verseret rygter om, at Mariah Yeater på 20 år har en dreng på tre måneder med popsangeren. Nu viser det sig, at Justin Bieber ikke den første unge mand, som kommer i kløerne på kvinden.

Ifølge bedstemoren til Yeaters ekskæreste, John Terranova, blev der et slagsmål ud af det, da hun sidste vinter fortalte ham, at barnet var hans.

John Terranova nægtede med det samme at være far, og Mariah Yeater gik derefter bersærk og gav sin gamle kæreste tre lussinger.

Hun blev senere anholdt og sigtet for overfaldet. Forleden valgte hun så at lægge sag an mod Justin Bieber, i håb om at få ham til at vedkende sig barnet.

Mariah Yeater er i dag arbejdsløs og har en stor gæld. Hun kræver derfor 70.000 kroner om måneden i børnepenge fra Bieber.

Faderskabssagen er blevet kaldt et 'ondsindet' angreb, som er 'beviseligt falsk'.

Den 17-årige Bieber forklarer, at han end ikke har mødt kvinden. Han har før sagt, at han er parat til at tage en dna-test, for at bevise at han ikke er far til barnet.

Yeaters anden ekskæreste kommer nu med udtalelser, som støtter Biebers sag.

"Jeg ved, at Justin Bieber ikke er far til barnet. Hun er kun ude efter hans penge. Det er fup," siger John Terranova til avisen NY Post.

Kilde: TMZ