Berlusconi: Jeg ordnede otte på en nat
Den italienske premierminister Silvio Berlusconi er altid klar med en frisk bemærkning. Foto: AP: GREGORIO BORGIA / POLFOTO
Den italienske premierminister Silvio Berlusconi er ved at blive væltet af en ny bunke med afsløringssager.

Den italienske premierminister er 75- år, men stadig i hopla. De italienske aviser er i dag fyldt med farverige detaljer om Berlusconis forhold til flere yngre prostituerede.

Borgerne i italien kan i disse dage lytte med på omkring 1.000 båndede aflytninger af Berlsuconis telefoner. Og det er ikke småting der bliver talt om.

"Jeg ordnede otte af dem. Så kunne jeg ikke mere," skulle han blandt andet have sagt, skriver den italienske avis La Repubblica.

Aflytningerne bliver i øjeblikket afspillet i domstolen i den syditalienske by Bari. Her er en af Berlusconis bekendte tiltalt for pengeafpræsning af Berlusconi.

Berlusconi skulle have betalt sin fængslede kammerat Giampaolo Tarantini over fire millioner kroner for at holde munden lukket.

Angiveligt skulle Tarantini havet haft en lind strøm af unge kvinder løbende leveret til premierminister-playboy'en på Sardinien og i Milano.

Kilde: La Repubblica