Bendtner vil betale kæmpebøde for underbukser
Nicklas Bendtner må i banken og hæve 735.000 kroner, der skal betales for at vise underbukser i EM-kamp. Foto: POLFOTO, AP, Lise Aserud
Nicklas Bendtner har valgt at betale den straf, han fik for at flashe sine underbukser under en EM-kamp.

Mens DBU har appelleret den straf på en spilledags karantæne, som Nicklas Bendtner fik for sit underbukse-strip under EM, har spilleren selv valgt at acceptere den medfølgende bøde fra det europæiske fodboldforbund (Uefa) på 735.000 kroner.

Det skriver tv2sport.dk.

Nicklas Bendtner havde selv mulighed for at anke den anden del af straffen, men Arsenal-spilleren har altså valgt at acceptere bøden og nøjes med at appellere karantænestraffen sammen med DBU.

Hos Uefa bekræfter en talsmand, at fodboldforbundet kun har modtaget en appel af den straf, der vil koste Bendtner deltagelsen i den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet i september.

- Vi behandler en fælles-appel fra Dansk Boldspil Union og Nicklas Bendtner, appellen er kun rettet mod karantænen og ikke mod bødestraffen, siger talsmanden til tv2sport.dk.

Talsmanden oplyser samtidig, at Uefa forventer at behandle appelsagen 27. august.

Nicklas Bendtners danske agent, der også er angriberens far, Thomas Bendtner, ønsker ifølge tv2sport.dk ikke at udtale sig om baggrunden for sønnens beslutning.

Det irske betting-bureau Paddy Power, der fik sit navn vist frem på Nicklas Bendtners underbukser i forbindelse med EM-scoringen mod Portugal, har meddelt, at firmaet er parat til at hjælpe den lange angriber med betalingen.