Bendtner flirter med den gamle dame
Foto: Ole Frederiksen / POLFOTO
Nicklas Bendtner bliver stadig rygtet til italiensk fodbold. Juventus har et øje på den danske angriber.

Efter en rodet dag for både Juventus og Fiorentina på transfermarkedet popper danske Nicklas Bendtner op som et muligt emne i begge klubber ifølge de italienske medier.

Og Juventus' direktør ved udmærket, hvem den danske landsholdsspiller er.

- Bendtner er en ledig spiller, og vi har vurderet ham. Men vi kan ikke sige, at vi er ved at afslutte en aftale, siger Marotta ifølge fodboldsiden football-italia.net.

Nicklas Bendtner er på kontrakt i engelske Arsenal, men har flere gange været lejet ud fra klubben og satser på at forlade klubben i dette transfervindue.

Tirsdag var et stort billede af danskeren på forsiden af den italienske sportsavis Gazetta dello Sport, der mente at vide, at han var på vej til AC Milan.

Men norditalienerne lejede senere spanske Bojan Krkic i AS Roma, og derefter afviste milaneserne at hente flere angribere.

Fiorentina er også en del af de italienske mediers rygtemølle med Bendtner i centrum, efter at klubben onsdag meldte ud, at det ikke lykkedes at hente Dimitar Berbatov i Manchester United.

Juventus har ligeledes forhandlet med den bulgarske spiller, men direktør Marotta siger, at Fulham også har lagt et tilbud, og at Berbatov "gerne vil blive i Premier League".