Barnemorder festede først løs til bryllup
Den 8-årige drengs fødder blev fundet i Levi Arons fryser. Her ses han i retten i Brooklyn fredag. Foto: Polfoto/AP Photo/Louis Lanzano / POLFOTO
Politiet tror ikke, at den 8-årige dreng er den første, som den tidligere slagter har slået ihjel.

Mens 400 mennesker var til et bryllup mandag aften, sad den 8-årige Leiby Kletzky indespærret i en bil på parkeringspladsen ude foran.

Efter et par timers fest kørte drengens kidnapper, Levi Aron, tilbage til sin lejlighed, hvor han efterlod drengen for at tage på arbejde tirsdag.

Det er kommet frem i retten i Brooklyn, hvor den 35-årige tidligere slagter er tiltalt for at have kidnappet, myrdet og parteret den lille dreng, skriver New York Times.

Mandag var den 8-årige Leiby faret vild på vej hjem fra skole. Den lille jødiske dreng spurgte derfor om vej. Levi Aron sagde, at han kunne hjælpe og tilbød samtidig Leiby en chance for at se fjernsyn, hvilket drengen ikke kunne derhjemme.

Levi Aron har fortalt, at da han indså, at tusinder af frivillige ledte efter den forsvundne dreng, gik han i panik og kvalte drengen med et håndklæde.

Liget af den 8-årige blev fundet to døgn senere i New York-bydelen Brooklyn. Hans fødder lå i en plasticpose i Levi Arons fryser, mens resten af liget var skåret i småstykker og smidt i en affaldscontainer.

Politiet tvivler på, at der er tale om den tidligere slagters første drab.

"Du kidnapper ikke et barn for første gang, binder ham i dit hjem, går på arbejde for så at vende hjem og dræbe ham," siger en efterforsker til avisen New York Daily News.