Atletico-træner efter CL-exit: Ansvaret er vores eget
Diego Simeone og Atlético Madrid må nøjes med Europa League, efter det ikke lykkedes spanierne at gå videre fra gruppespillet i Champions League. Foto: Toby Melville/Reuters
De seneste fire år er Real Madrid blevet endestation for Atlético Madrid. I år blev det gruppespillet.

De seneste fire sæsoner er det blevet til to finaler, en semifinale og en kvartfinale i Champions League for Atlético Madrid, men i år stopper rejsen ved gruppespillet, og spanierne må tage til takke med Europa League.

På trods af den nye tilværelse i Europa League, så var Atlético-træner Diego Simeone afklaret efter kampen mod Chelsea.

- Det er en del af fodbold. Det gør ondt, men der er ingen undskyldninger. Ansvaret er vores, siger træneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det kan blive en ny udfordring for os. Alt der er skidt, kan vi vende til noget positivt.

Atlético Madrid spillede tirsdag 1-1 ude mod Chelsea, mens Roma tog en sejr på 1-0 over Qarabag. Roma vinder gruppen og tager Chelsea med videre fra gruppespillet, og Atlético Madrid må nøjes med Europa League.

Sidste sæson i Champions League røg Atlético ud til rivalerne fra Real Madrid i semifinalen, og året inden mødte de to hold hinanden i finalen, som Real vandt 2-1.

I 2015 var det ligeledes Real Madrid, der blev endestationen for Atlético, da holdet røg ud i kvartfinalen, og for at det ikke skal være løgn, så var det også Ronaldo og Real Madrid, der slog Atlético Madrid i finalen med 4-1 i 2014.

/ritzau/