Arvingerne-skuespiller lander hovedrolle i udlandet
Mikkel Boe Følsgaard er castet til at spille hovedrollen Hamlet i en ny international filmproduktion. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Scanpix
Den danske skuespiller Mikkel Boe Følsgaard er på plakaten, når Shakespeares "Hamlet" bliver filmatiseret.

Han er stormet frem på den danske skuespillerscene, siden han i 2012 for alvor slog igennem med den prisbelønnede film "En Kongelig Affære".

Siden har Mikkel Boe Følsgaard medvirket i en lang række danske film og tv-serier, og snart kan den 33-årige "Arvingerne"-stjerne også skrive international skuespiller på CV'et.

Mikkel Boe Følsgaard er nemlig castet til at spille hovedrollen Hamlet i en ny international filmproduktion af Shakespeare-stykket. Det skriver BT.

- Det kommer faktisk bag på mig, at det er ude nu, for kontrakten er ikke endeligt underskrevet, men vi er enige om betingelserne, og jeg har været til flere møder med instruktøren Ken McMullen, der virker som en super dygtig og meget fin fyr, siger Mikkel Boe Følsgaard til BT.

I filmen skal den prisvindende skuespiller spille sammen med prominente navne som Ian McKellen og Gabriel Byrne.

Og for Følsgaard er det en drøm, at netop rollen som Hamlet bliver hans første på den internationale scene.

- Det er ret vildt, for det er simpelthen en drømmerolle, som jeg har haft lyst til at prøve kræfter med, siden jeg begyndte at interessere mig for skuespil, siger han til BT.

Mikkel Boe Følsgaard er dog ikke det eneste danske navn på filmplakaten til filmen, der får den engelske titel "Hamlet - Revenant".

Også Connie Nielsen og den unge skuespiller Marie Boda er på Hamlets rolleliste. Marie Boda har kun haft ganske få filmroller, samt rollen som storesøster i TV2's julekalender "Juleønsket".

/ritzau/FOKUS
via Listen To News