Arrig Joachim B. på Facebook: Luk røven!
Joachim B. Olsen fik sig en skraber under et samråd i Folketinget, hvilket førte til postyr på hans Facebook-side. Foto: FT.TV
Joachim B. Olsen (LA) bad sine Facebook-fans om at 'lukke røven', da kommentarerne til hans sove-video blev for nærgående.

Det har vakt stor morskab, at ex-kuglestøderen og folketingspolitikeren Joachim B. Olsen blundede under et samråd i Folketinget.

Så meget, at Liberal Alliance-medlemmet nu har slået i det virtuelle bord på sin Facebook-side, hvor videoen blev lagt op af en bruger. Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg synes, I er total latterlige. Jeg blunder i 5 minutter på et samråd efter en lang dag og en hård uge. Slap dog af! Det rager sådan set ikke jer. Det er en sag mellem mig og mine vælgere, og da I ikke er blandt dem så luk røven," skriver en ophidset Joachim B. Olsen ifølge Ekstra Bladet.

Efterfølgende er videoen og alle beskederne blevet slettet, og politikeren har nu selv lagt videoen ud igen.

"Hvis nogen går over stregen, så får de det at vide - selv om det nogle gange kommer i konflikt med det at være politiker. Sådan er jeg nu engang opdraget," siger Joachim B. Olsen til ekstrabladet.dk om miseren.

"Jeg har slettet debatten, fordi det simpelthen var så absurd, hvad der blev skrevet derinde. Det var lige fra den måde, jeg går klædt på, til hvordan mit hår er," siger han til Ekstra Bladet.

Han beklager sit ordvalg, men forklarer, at han blev vred over, at det hele handlede om personen Joachim B. Olsen og ikke politikeren.

"Vi skal være hårdt forfulgt. Det er helt fint, men kør på min politik," siger Joachim B. Olsen.