Annis fortrolige: Erik var presset
Erik har forladt Anni for tredje gang, og de skal nu skilles efter omkring tre års ægteskab. Foto: FLINDT MOGENS / POLFOTO
Siden Anni og Erik blev offentligt kendte, har de været udsat for et kæmpe pres.

Anni og Eriks turbulente forhold har været en stor mundfuld for Erik.

Det kan ifølge en af Annis veninder være forklaringen på, at Erik nu vil skilles efter lidt mere end tre år, skriver BT.

- Anni og Erik har været meget i gennem sammen, og det er sket i fuld offentlighed. Dette pres er nærmest ubærligt, selv for den mest mediehærdede person, siger en af Annis veninder April Chris, tidligere leder af herberget 'En varm seng', til BT og fortsætter:

- Derfor var dette brud næsten forudsigeligt. Erik kunne ikke holde til det pres, de begge har været igennem, og har derfor valgt, som han har gjort.

Det meget omtalte par blev kendt fra reality-serien 'Anni og Erik goes to Hollywood' på Kanal 4, som medførte en kæmpe mediestorm. April Chris mener, det kan have haft betydning for, at det endte galt mellem de to.

Og det har også været et turbulent kærlighedsforhold siden, de fandt sammen i 2006. Først havde de planer om at blive gift, men så ville Erik ikke alligevel.

De fandt dog sammen igen, men så forlod Erik Anni, da hun blev fængslet. Han ændrede dog hurtigt mening og genvandt Annis hjerte. Men nu vil han ikke mere.

Ifølge April Chris kan bruddet dog godt være det rigtige, selvom det kom som et chok for Anni, som i øjeblikket afsoner en dom for rufferi.

Kilde: bt.dk