Anni er i jobtræning i Vanløse
Her ses Anni foran retten i Odense, hvor hun i 2011 blev idømt et år og seks måneder for rufferi. Foto: Scanpix Danmark
Den rufferidømte Anni Brinch, der tidligere hed Fønsby, har snart afsonet sin straf. Derfor er hun kommet i jobtræning som frisør.

Når borgere i Vanløse i disse dage går forbi frisør Karishma, drejer nysgerrige hoveder sig en ekstra gang, og måbende blikke fæstnes mod én bestemt frisør i salonen.

Hun hedder ikke længere Fønsby, men den er god nok. Det ER den skandaleramte bordelmutter, der har dannet par med den tidligere it-milliardær Erik Damgaard.

Det skriver Billed-Bladet, der har besøgt Annis nye arbejdsplads.

Den tidligere jetsetter, der blev kendt i reality-programmet 'Erik & Anni goes to Hollywood', har allerede fundet sig godt tilpas på sin nye jobtræningsplads. Den har hun fået som en del af en resocialiseringsproces, der skal gøre Anni klar til et liv uden for fængslet - og den nye frisørelev har med glæde taget imod tilbuddet.

- Jeg er tilbage, hvor jeg startede. For 15 år siden arbejdede jeg i en skønhedsklinik, så det er ikke nyt for mig. Selvfølgelig er der sket meget, men jeg har været på kursus, har bestået og fået diplom. Jeg er rigtig glad for at være her, siger den tidligere bordelmutter til Billed-Bladet.

Da Anni begyndte afsoningen af sin fængselsdom for rufferi, var hun stadig sammen med manden Erik Damgaard. Nu er hun separeret og lever i fængslet med parrets fælles datter. Det har været en hård erkendelse, men Anni er ikke klar til at tage Erik til tilbage, hvis han igen skulle komme på andre tanker.

- Erik er mit livs kærlighed, og jeg elsker ham stadig, men jeg er nået dertil, at jeg ikke kan byde mit barn det mere, siger Anni Brinch, der derfor afviser at parret kan finde sammen igen, som det skete sidste gang, Erik brød med Anni.

Anni drømmer nu kun om dét liv, hun skal skabe for sig selv og datteren Victoria, når hun bliver løsladt.

Kilde: Billed-Bladet