Anja: Viborg skal være som Barcelona
Anja Andersen vil gøre med Viborgs håndboldherrer, som Barcelona gør med deres fodboldherrer. Foto: Polfoto, Ernst van Norde
Anja Andersen er blevet præsenteret som ny assistenttræner på Viborg HK's herrehold. Viborg skal udvikle talenter som Barca, mener hun.

Der synes langt fra Viborg til Barcelona. Eller hvad?

Viborg HK præsenterede her til formiddag deres herreholds nye assistenttræner, og hun er ikke frk. Hvem-som-helst. Det er nemlig Anja Andersen, der i fremtiden skal stå for talentudviklingen i klubben.

Og den kontroversielle tidligere spiller og træner på Slagelse og FCK's kvindehold har planen klar. Viborg skal kunne det samme som Barcelona.

"Viborg vil gerne kunne skabe nogle rammer i dansk håndbold, som FC Barcelona gør det i fodbold. Blandt andet at hive otte unge spillere op på førsteholdet," sagde hun ifølge Sporten.dk i forbindelse med præsentationen.

"Jeg synes jo, at Viborg for mig, også selv i min tid i Slagelse og FCK, har formået at skabe rammer ud over det sædvanlige. Jeg glæder mig til at være en del af denne klub," lød det fra Anja Andersen.

Det kan dog blive lidt opad bakke for Anja Andersen i hendes nye job.

Da rygterne allerede inden dagens pressemøde i Viborg svirrede om, at Anja Andersen ville blive præsenteret, var flere af de mandlige spillere i pressen og kalde hende krage og betvivle, om hun kan råbe en mandeflok op, som hun kunne med kvinderne.

Kilde: Sporten.dk