Danske herresingler får tidlige klø i Malaysia
BADMINTON-CHN -/Ritzau Scanpix
Flere prominente navne skuffede i Malaysia Masters. Til gengæld tog Viktor Axelsen en klar sejr.

Både Anders Antonsen og Jan Ø. Jørgensen er færdige efter første runde af badmintonturneringen Malaysia Masters.

Antonsen tabte til Son Wan Ho fra Sydkorea i to sæt med cifrene 17-21, 9-21, og heller ikke Jørgensen formåede at tage sæt fra sin modstander, indoneseren Jonatan Christie, som vandt 21-16, 21-15.

Rasmus Gemke måtte også kigge langt efter anden runde i turneringen, der er rangeret som en super 500-turnering. Gemke tabte i tre sæt 21-19, 19-21, 10-21 til Parupalli Kashyap fra Indien.

Mens de mere prominente landsmænd røg tidligt ud, er den upåagtede kvalifikationsspiller Victor Svendsen klar til næste runde.

Hans modstander, veteranen Lee Hyun-il, måtte trække sig efter kun fire bolde.

Femteseedede Viktor Axelsen levede op til forventningerne med en overbevisende sejr i to sæt over japaneren Kazumasa Sakai. Den forsvarende verdensmester vandt med sætcifrene 21-16, 21-5.

Også Hans-Kristian Vittighus gjorde det af med en japansk modstander, da Kanta Tsuneyama blev slået med 21-13, 21-9.

I damesingle er Line Kjærsfeldt videre, efter at hun vandt i to sæt over Lyanny Alessandra Mainaky fra Indonesien.

Herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup besejrede et britisk par i to sæt, mens det til gengæld ikke blev til avancement for Mads Pieler Kolding og hans nye makker, Niclas Nøhr.

Duoen tabte i to sæt til et par fra Japan. Også den rutinerede herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen måtte bøje sig for et japansk par.

/ritzau/

/ritzau/
via Listen To News