Amy Winehouse skyld i eksmandens koma
Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil var gift fra 2007 til 2009. Deres forhold var præget af vold og stoffer. Foto: Matt Sayles / POLFOTO
Blake Fielder-Civils mor er overbevist om, at sorgen over Amy vil tage livet af hendes søn før eller siden.

Amy Winehouses eksmand er tilsyneladende stadig dødulykkelig over, at hun ikke længere er i live. Selv om parret gik fra hinanden i 2009, holdt de kontakten, og Blake har åbenbart fortsat stærke følelser for den afdøde sangerinde.

Det mener hans mor, der ifølge The Sun forklarer hans livstruende eskapade i weekenden med sorgen over tabet af Amy.
Blake Fielder-Civil var netop blevet løsladt fra fængslet, da han tog i byen med en ven, drak sig sanseløs og tog heroin.

Årsager var ifølge hans mor, at han havde taget en gammel telefon i brug igen. På telefonen var der en besked fra Amy, hvor hun skrev, at hun gerne ville være gudmor for hans 15-måneder gamle søn Jack.

- Så begyndte sorgen over Amy igen. Jeg frygter, at han har prøvet at tage sit eget liv, siger Blake Fielder-Civils mor til The Sun.

30-årige Blake Fielder-Civil har i tre år dannet par med Sarah Aspin, som han mødte på en afvænningsklinik. Hun er mor til hans søn, og det var hende, der fandt ham i sengen, efter han havde indtaget en farlig cocktail af sprut og stoffer.

- Lægerne kender ikke prognosen, men de siger, at de har lagt ham i kunstigt koma, så han kommer sig bedre. Jeg beder for, at han overlever, men samtidig må jeg forberede mig på, at han måske aldrig vågner på igen, siger Sarah Aspin il The Sun.

Blakes mor er heller ikke optimistisk:
- Hvis han klarer den, går der måske to måneder, indtil han bliver udskrevet. Spørgsmålet er, om han så ikke bare går tilbage til sit misbrug.

Kilde: The Sun