Amagermanden: Politiet manipulerer
Amagermanden bliver ført væk efter afhøring. Foto: Kenneth Meyer / POLFOTO
Den tiltalte siger nu, at politiet forsøger at manipulere med beviser i sagen.

Politiet forsøger at sætte en fælde for Amagermanden, mener han selv.

"Jeg føler, det bliver manipuleret hele vejen i gennem, og politiet forsøger at hænge mig op på det," siger Amagermanden i retten.

Anklageren har netop fremlagt beviser fra voldtægten på Amagerkollegiet, der skete i 2005. Her fandt man blandt andet DNA på en mælkekarton, og et håndaftryk på en badeværelsesdør. Begge dele tilhører Amagermanden.

Men det kan ikke passe, siger den tiltalte.

"Jeg har aldrig været der," understreger han.

Han bringer for eksempel på bane, at to pensionerede betjente i sidste uge blev beskyldt for at samtale med nævninge i en pause. Det var den tiltaltes sønner, der kom med anklagen. Men retten fandt ingen spor på, at det skulle være tilfældet.

Amagermanden mener, at den situation er ekstra slem, fordi de to betjente tilbage i 1987 efterforskede mordet på fru Andrup - det mord, der var for retten i sidste uge.

Den tiltalte er anklaget for blandt andet to drab og syv voldtægter. Han blev fanget af politiet i 2010, efter man fandt et kondom med hans DNA fra en voldtægt i en haveforening på Amager. Dette DNA matcher det, man har fundet på Amagerkollegiet.