Al Pacinos datter fængslet
Al Pacino er en af verdens største skuespillere, men han er også familiefar med almindelige problemer. Det viste weekendens episode med al tydelighed. Foto: AP/Michel Euler / POLFOTO
Den amerikanske superskuespiller droppede optagelserne til sin nyeste film og fløj til New York, hvor hans datter er blevet anholdt.

Al Pacino er en af de få skuespillere i Hollywood, som faktisk er kendt for sine præstationer på lærredet frem for skandaler i privatlivet. Men den fine statistik er hans datter, Julie Pacino, i gang med at ødelægge.

Hun blev nemlig anholdt for spirituskørsel i weekenden, skriver femalefirst.co.uk.

Den 21-årige datter blev stoppet af politiet ved et tjeksted for spirituskørsel i New York, og uheldigt nok viste det sig, at hendes promille lå over det tilladte. Hun blev derfor anholdt lørdag eftermiddag.

Selv om hun efterfølgende blev løsladt med en sigtelse i bagagen, var farmand Pacino ikke sen til at aflyse de igangværende optagelser på hans nye film, Phil Spector, hvor han spiller en gal musikproducent sigtet for mord.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Al Pacino selv var gal, men med tanke på skuespillerens talrige hidsige film-præstationer, må man håbe for Julie, at han er mere bekymret end skuffet.

Kilde: Femalefirst.co.uk