Casper Ravn-Sørensen hjælper aarhusiansk webshop til at blive international

Sponsoreret indhold:
Der er store ambitioner hos den aarhusianske webshop Cleanskin.dk – snart erobrer de hele Europa. Det havde aldrig været muligt uden hjælp fra Casper Ravn-Sørensen og Mads Fast Dahlerup fra Dotcom Capital, siger medejer og direktør Christian Leth.

Det er vigtigt for Casper Ravn-Sørensen at hjælpe unge iværksættere. Selv om man ikke skulle tro det, som han sidder der i sit store kontor på Bredgade i indre København, så var han nemlig selv ung iværksætter uden netværk og uden kapital for 10 år siden.

»Fordi jeg ikke selv havde hverken kapital, netværk eller adgang til kompetencer, så er det min passion at hjælpe de nye, unge iværksættere med netop det, siger Casper Ravn-Sørensen.

Han og partneren Mads Fast Dahlerup i investeringsfirmaet Dotcom Capital har senest investeret 1 million i den århusianske webshop Cleanskin.dk. I dag omsætter virksomheden for 5 millioner kroner årligt – og den giver overskud.

»Potentialet er dog meget større,« siger Casper Ravn-Sørensen.

Egentlig var Cleanskin.dk på udkig efter et lån, eftersom de akut havde brug for kapital. Medstifter og CTO, Christian Leth, fortæller, at Casper Ravn-Sørensen og Mads Fast Dahlerup hellere ville være medejere af virksomheden.

»Vi synes faktisk også, at det er en meget bedre idé, at de er medejere, i stedet for vi bare låner deres penge. De har givet os et kæmpe netværk. Nu har vi fået mulighed for at indkøbe varelager og investere i den teknologi og markedsføring, vi har brug for,« siger Christian Leth.

Cleanskin.dk har store ambitioner om at udvide internationalt.

»Om et år er vi på markedet i hele Europa under et nyt brand og med en helt ny teknisk platform. Det ville have været helt utopisk for os, hvis vi ikke havde indgået partnerskab med Casper Ravn-Sørensen og Mads Fast Dahlerup, siger Christian Leth.

Casper Ravn-Sørensen er slet ikke mættet i at hjælpe unge iværksættere og vil meget gerne høre fra flere, der har brug for ”kloge penge”. Du kan læse meget mere på Dotcom Capitals hjemmeside, og du kan følge Casper Ravn-Sørensen på hans blog.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret