Årgang 0-Stephanie skal mod sin vilje flytte igen

Den 15-årige Stephanie fra tv-programmet Årgang 0 har flyttet en del rundt i løbet af sit forholdsvis korte liv. Det har efterhånden sat sine spor på hende, og nu skal hun igennem endnu en flytning.
Stephanie er godt træt af at pakke sit liv ned i flyttekasser.
Stephanie er godt træt af at pakke sit liv ned i flyttekasser. FOTO: Anders Löfstedt/TV2

I aftenens, tirsdag, afsnit af Årgang 0 på tv 2 klokken 20 kan vi se, hvordan Stephanie endnu en gang skal flytte og dermed rykke rundt på hverdagen.

LÆS OGSÅ: Sådan skal Stephanies tatoveringer se ud

Hun skal flytte til en mindre by, der ligger et godt stykke fra Slagelse, og det er den unge pige ikke spor begejstret for, skriver tv2.dk om aftenens afsnit:

- Vi flytter væk fra stranden, og det, at vi nu skal flytte lidt længere væk igen, det bliver nok lidt hårdere. Jeg hader bare at skulle flytte og skulle pakke alting ned og skulle pakke det op igen. For du ved ikke, om du lige pludselig skal pakke alting ned igen. Så ja, sådan er det bare.

Det giver problemer med søvnen

Stephanie er altså ked af, at hun skal flytte, og omvætningen har da også sat sine spor på kroppen:

- Jeg har sådan nogle perioder, hvor jeg bare ikke kan sove. Så kan jeg ligge og stirre ud i luften i flere timer. Så det kan have noget at gøre med, at hvis der sker forandringer, at mit hoved det bliver forvirret, og det kan bare ikke slappe af.

Problemer med søvnen er noget, som hendes far, Christian van der Watt, også kender til, og netop derfor bekymrer Stephanies søvn-mønster ham. 

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Stephanies mor hjem igen

Optagelserne, der for tiden vises i tv, stammer fra sidste år. Det er altså lidt tid siden, at Stephanie måtte pakke og flytte igen.

I dag kan hun fortælle, at det er gået bedre, at deres nye bolig er fin, og heldigvis kan hun stadig gå i samme skole som tidligere. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.