Årgang 0: Derfor flytter Stephanies mor hjem igen
Stephanie er glad, fordi hendes mor igen er tættere på i hverdagen.  FOTO: Anders Löfstedt/TV2
Stephanies mor er til stor glæde for hele familien flyttet tilbage til Danmark, og hun fortæller nu, at det store savn til pigerne tvang hende hjem.

Stephanie har i en årrække måtte undvære den daglige kontakt med sin mor, Christina Siquenza Bomholt, som har boet i Sverige.

Men i denne sæson af Årgang 0, som kan ses på TV2 klokken 20 hver tirsdag, ser vi, at Christina nu er tilbage i Danmark, og har slået sig ned tæt på sine piger, Stephanie og Isabella, skriver tv2.dk

Jeg kunne bare mærke i mit hjerte, at jeg var nødt til at flytte tilbage til Danmark og tættere på Stephanie og Isabella. Så jeg ser dem jo meget mere, og det er rigtig, rigtig dejligt, siger Christina.

Hun har netop afsluttet sit uddannelseforløb som sygeplejerske, og har altså efter hele fem år i Sverige rykket teltpælene op endnu en gang. Hun er blevet separeret fra sin mand, Jeppe, og nu kan Stephanie igen være tættere på både mor og sine tre brødre, Romeo, William og Pelle.

Stephanie passer sine søskende

Selvom Christina igen er tilbage i Danmark, besøger Stephanie stadig fast sin mor hver anden weekend.

Men ellers er rammerne nu blevet meget mere fri, og den efterhånden halvvoksne Stephanie kigger gerne forbi sin mor i løbet af ugen, hvor hun hjælper med at passe sine søskende.

Christina selv fortæller, at hun er glad for den ekstra tid, hun får med pigerne. Ja, selv pigernes far, Christian Van Der Watt, er begejstret for situationen:

Jeg synes, det er rigtig, rigtig skønt, at Christina er flyttet til Danmark og tættere på os igen. Det giver pigerne nogle andre muligheder. Og, for at være egoistisk, det giver mig noget frihed. Og grænserne imellem os er ikke så stramt optrukket, som de var førhen. Vi har fået et bedre samarbejde, siger han.

Se også: