Aalborg-træner: Vi fik presset Kielce til at præstere
Aalborgs tabte stort til Kielce i Champions League, men nordjyderne gik efter sejren mod det polske storhold.
Det lykkedes heller ikke for Aalborg Håndbold at slå polske Kielce på udebane. Her står træner Jesper Jensen og dirigerer med Emil Berggreen
Det lykkedes heller ikke for Aalborg Håndbold at slå polske Kielce på udebane. Her står træner Jesper Jensen og dirigerer med Emil Berggreen Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO

Aalborgs mandlige håndboldspillere tabte som ventet Champions League-kampen mod det polske storhold KS Vive Kielce.

Nederlaget blev på 26-33 efter 18-15 til polakkerne ved pausen, men nordjyderne førte i kampens første 20 minutter.

De indledte også anden halvleg med at indhente polakkernes tremålsføring og pressede i det hele taget modstanderne i flere perioder af kampen.

Det glædede træner Jesper Jensen, som efter nederlaget til Kielce i sidste weekend erkendte, at polakkerne ville være nærmest umulige at besejre på hjemmebane.

- Vi døde med æren i behold. Det giver godt nok ingen point, men spiller for spiller og set på budgettet kan vi ikke matche Kielce. Men vi forsøgte, siger træneren.

- Som et af meget få hold fik vi presset Kielce til at præstere sit yderste. I stedet for at lide en stille død, som mange andre hold gør hernede, så kæmpede vi, prøvede nogle ting af og forsøgte at vinde. Vi havde så til gengæld blandet succes med det, fortsætter Jesper Jensen.

Træneren mener, at forskellen mellem point og nederlag denne gang var fem minutter i hver halvleg, hvor aalborgenserne blev trykket i bund og Kielce-holdet strammede grebet.

- Vi har haft en periode, hvor vi mentalt har præsteret under niveau. Energien fra den her kamp skal vi prøve, om ikke vi kan tage med videre til de næste par vigtige kampe mod Sønderjyske og Dunkerque, siger han.

Aalborg Håndbold kan stadig selv afgøre, om holdet skal videre fra Champions Leagues gruppespil.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.