Administration 

Opnå en bedre søvn - og få store besparelser på kvalitetssenge

Forbrugerguides
Far og mor ligger i en seng på hver sin side af en lille pige.

Indeholder sponsorerede links

Online salg af senge er steget markant det seneste års tid. Dels er danskerne blevet mere bevidste om deres vaner og søvnkvalitet og dels er det blevet meget nemmere at bestille en ny seng over internettet.

Netop nu kan du opnår helt op til 60% rabat på luksus senge hos Nordic Dreams. Dette gælder både på kvalitets kontinentalsenge og elevationssenge, samt tilbehør som dyner og puder.

Hvis du er lidt tilbageholdende og tænker, at dét at købe en seng via nettet ikke giver dig muligheden for at kaste dig på ryggen i butikken og prøve madrassen. Men det problem er nemt løst, for når du køber din seng online, så får du 100 dage til at sikre dig, at du har gjort det rette køb. Der er tryghedsgaranti - og dét får du ikke i butikkerne.

Er du usikker på om du skal vælge en kontinentalseng eller en elevationsseng? Eller er en boxmadras den rette løsning for dig? Det er lidt af en jungle og det er en stor hjælp hvis senge- og søvn-eksperter kan hjælpe en lidt på vej.

Hos Nordic Dreams får du vejledning til om du skal vælge en kontinentalseng, en boxmadras eller "gå all in" med en elevationsseng

Alle sengene kommer i forskellige størrelser og kvaliteter, og priserne er til at arbejde med, så du kan også finde en prisbillig elevationsseng i god kvalitet.

Sådan vælger du den rigtige seng

Føler du dig ikke udhvilet, når du vågner om morgenen? Er du øm i kroppen? Dette kan være tegn på, at du sover i en forkert type seng eller måske har den forkerte madras eller topmadras. Der er tre områder du kan tilpasse din seng efter.

Den rigtige fasthed af madrassen

Der findes 3 forskellige fastheder, nemlig medium, fast og ekstra fasthed. For at finde den rette fasthed til din nye seng, er det vigtigt, at du kender din vægt. De to ting hænger nemlig sammen. Køber du en dobbeltseng, har du derfor også mulighed for at vælge to forskellige fastheder til hver side af sengen, så fastheden passer optimalt til både dig og din partner.

Find den rette type til dig og se hvilke senge der passer på din type

Vælg den rette type topmadras

En god topmadras sparer først og fremmest på slitagen af dine madrasser. Men vigtigst af alt så er en topmadras i høj kvalitet med til at sikre dig en god nattesøvn.

Overordnet findes der 3 typer af topmadrasser. Almindeligt skum, memory skum og latex skum. For at opnå bedst mulig liggekomfort og holdbarhed, vil det være godt at fokusere på topmadrasser af memory skum eller latex skum.

Vidste du, at du med fordel kan udskifte topmadrassen hvert 5-6 år? Det er noget billigere end at skifte hele sengen. Der er også udviklede specielle topmadrasser der fx lindrer lændeproblemer eller er temperaturregulerende.

Prøv din seng inden du gifter dig med den

Køb din nye seng et sted, hvor du kan få lov til at sove i den hjemme i dit soveværelse. Kroppen skal bruge to til seks uger på at vænne sig til den nye seng, og først der kan du se, om det er den rigtige seng. Hos Nordic Dreams får du hjælp til at få en bedre søvn. Og for at sikre at din seng passer perfekt til dig, har du mulighed for at prøve din nye seng i 100 dage. Her kan du teste om din nyindkøbte seng matcher dine behov og gør den ikke det, kan du nemt bytte den igen. Det er gratis at ombytte fasthed eller returnere sengen.

Se Nordic Dreams store udvalg af kvalitetssenge med 100 dages tryghedsgaranti - endda med gratis levering