Administration 

Spar stort på varmeregningen med en varmepumpe

Forbrugerguides
Spar penge på din varmeregning

Indeholder sponsorerede links

Alle husejere ved, at udgifterne til varme kan være høje - især i huse af ældre dato, som både kan være utætte, dårligt isolerede eller anvende et gammelt oliefyr til opvarmning af huset. Sidstnævnte er ikke godt for miljøet og med den teknologiske udvikling kan et fyr udskiftes til en moderne og grønnere løsning der både giver store besparelser og er godt for klimaet.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en moderne og klimavenlig varmepumpe her

Du kan selv vælge om du ønsker en løsning med køb eller en ordning på abonnement. Sidstnævnte kan være en god ide hvis du ikke har råd til at lægge pengene på forhånd - til gengæld vil du allerede fra start opleve en løbende besparelse.

Er en varmepumpe ikke en stor investering?

Installation af en luft-til-vand varmepumpe lyder umiddelbart som en stor investering, men det er ikke tilfældet. For uanset om du vælger abonnement eller køb så kan du få op til 25.000 kr. i håndværkerfradrag. Dette svarer til en besparelse på 6.500 kr. 

Undersøg dine muligheder for køb eller abonnement her - det skader ikke at bruge 5 minutter på at undersøge om du kan opnå store besparelser på din varmeregning.

Går du med tanker om andre forbedringer på dit hus med henblik på at optimere dit varmeforbrug så er her de 3 boligforbedringer der giver dig den største besparelse.