Administration 

Konkurrence-oversigt -samlet præmier for over 20.000 kr.

Forbrugerguides
Konkurrence-vindere

Indeholder sponsorerede links

Hvis du føler dig født under en heldig stjerne så kan du måske udnytte dette til at vinde nogle af de mange gratis konkurrencer der findes derude. Præmierne spænder lige fra ipads til rejsegavekort, så der er god grund til at deltage.

Fælles for alle konkurrencerne her i oversigten er, at du giver accept til at det selskab der afholder konkurrencen må kontakte dig med et tilbud, enten via email eller telefonisk. Vi opfordrer derfor til, at du gennemlæser betingelserne inden du tilmelder dig konkurrencerne.

Vind en iPad til en værdi af 2.799 kr.

Teleselskabet eesy tilbyder mobilabonnementer med lynhurtigt netværk - med gratis oprettelse, ingen binding og ingen gebyrer. I deres skrabelods-konkurrence uddeler eesy en iPad til en værdi af 2.799 kr. til en heldig vinder.

Deltag her - og vind en iPad til en værdi af 2.799 kr.

Skrab dig til 10 kilo bland-selv slik!

Hos Arriva kan du mod tilmelding til deres nyhedsbrev få et skrabelod som giver dig chancen for at vinde 10 kilo (!!) bland-selv slik. Der kan man tale om en god fredag aften på sofaen.

Skrab, vind og spis dig mæt i fredagsslik med Arriva

Få et bredbåndstjek fra Hiper og vind 3.000 kr til SuperGavekort

Giv Hiper lov til at tjekke om du kunne have brug for en opgradering på dit bredbånd og modtag et uforpligtende tilbud. Hvem kunne ikke tænke sig hurtigere, bedre og billigere internet?

Få et tjek og vær med i konkurrencen om 3.000 kr. som du kan bruge hos SuperGavekort

Vind en rejse til 10.000 kr med Oisters Sommer Chancen

I Oisters sommer-konkurrence kan du deltage og få et lod med i lodtrækningen om et rejsekort til DTF-travel. Du accepterer med din deltagelse at OiSTER og 3 må information, nyheder eller tilbud om mobil- og bredbåndsrelaterede produkter.

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr hos OiSTER

Skrab med Telmore og vind 5.000 kr til et spaophold

I takt med at verden atter åbner op er der udsigt til at vi kan komme ud at rejse, både til udlandet men også i Danmark. Her kan du med god samvittighed booke et spaophold og forkæle dig selv med fred, ro og wellness. 

Snup et skrabelod hos Telmore og vær med i konkurrencen.

Alle konkurrencer nævnt her på siden er afholdt af eksterne tjenester og websider og ikke af Avisen.dk.