Administration 

Karsprængninger - Creme til at afhjælpe rødme og blodsprængninger

Forbrugerguides
Ben med karsprængninger

Indeholder sponsorerede links

Karsprængninger, der også kaldes blodsprængninger, er et meget normalt problem, som man anslår, at over cirka 30% af alle danske mænd og kvinder rammes af i løbet af deres liv. Selvom karsprængninger er irriterende og noget, som mange skammer sig over, er der heldigvis hjælp at hente. Enten i form af laserbehandling, VariGo Creme eller VariGo-kapsler.

VariGo creme mod karsprængning

Hvad er karsprængninger?

Karsprængninger er små overfladiske blodkar på enten ben, ansigt, kinder og næse, der ofte viser sig ved rødme, der kan minde om et edderkoppespind af lilla eller blå tråde. Selvom karsprængninger ikke er farlige, eller giver smerter eller fysisk ubehag, kan de alligevel være meget hæmmende i hverdagen og ramme selvtilliden hårdt, da de er meget synlige.

Hvorfor får man karsprængninger?

Der er mange grunde til, at man får karsprængninger, men genetik og arv er de vigtigste faktorer. Hvis dine forældre har karsprængninger, er der stor sandsynlighed for, at du selv får dem. Men generel livsstil kan også have en betydning for, om du får blodsprængninger. Overvægt, overvægt i forbindelse med graviditet, en meget stillesiddende hverdag, p-piller samt overgangsalder kan nemlig også påvirke forekomsten af karsprængninger.

Er det farligt at have karsprængninger?

Blodsprængninger eller karsprængninger i ansigtet, ben, kinder og næse er hverken farlige eller smertefulde. De kan dog stadig virke hæmmende, da de er meget synlige, og mange synes, at de ikke er specielt pæne. Derfor er der en tendens til, at mange gør alt for at skjule karsprængninger, enten ved ikke at gå i shorts eller forsøge at dække dem med makeup. Men et alternativ til at skamme sig over karsprængninger og rødme er at afhjælpe problemet, og her er en creme som VariGo en god mulighed.

Slip af med dine karsprængninger ved hjælp af VariGo

Kan karsprængninger gå væk af sig selv?

Karsprængninger går desværre ikke væk af sig selv, når man først har fået dem. Hvis de hæmmer dig i hverdagen, er det heldigvis muligt at få dem fjernet, enten ved hjælp af laserbehandling eller sklerosering. Men indgribende behandlinger er ofte meget dyre, og kan også være smertefulde. Derfor kan en creme som VariGo Creme eller et kosttilskud som VariGo-kapsler være et prisvenligt og smertefrit alternativ, da de kan reducere rødme og fremtrædende karsprængninger samt forhindre fremkomsten af nye blodsprængninger.

Kan man fjerne karsprængninger på ben?

Hvis man har grimme karsprængninger på ben, kan man i mange tilfælde få dem fjernet ved en behandling hos en specialist. Et andet alternativ er at overveje at bruge en creme, der er kapilær-sammentrækkende, og som mindsker rødmen ved karsprængninger på enten ben eller i ansigtet. Her er VariGo Creme et godt alternativ, da den indeholder naturlige ingredienser som aloe vera, kollagen og sheasmør til at nære, berolige og styrke huden ved blodsprængningerne i dybden. 

Er du i tvivl? Så tal med din læge

Selvom kar- og blodsprængninger ikke er farlige, er det altid en god idé at blive tilset af en læge, der kan stille en mere konkret diagnose. Det er især vigtigt, hvis man oplever fysiske ubehag med de synlige blodkar, da det godt kan indikere et mere alvorligt underliggende problem som åreknuder. Selvom der er meget, man selv kan gøre for at afhjælpe problemet med karsprængninger, anbefales det alligevel at få det undersøgt, hvis man får åreknuder og blodsprængninger samtidig, da det kan skyldes problemer med venerne.

Bliv dine blodsprængninger kvit og få lækre sommerstænger