Administration 

Få gratis lydbøger hele sommeren

Forbrugerguides
Gratis lydbøger - prøv i 40 dage
Lydbogs-tjeneste Chapter tilbyder i samarbejde med Avisen.dk gratis lyd- og e-bøger hele sommeren

Indeholder sponsorerede links

Gratis lydbøger hele sommeren!

Du nyder sommeren. Tiden med familien. Roen og det gode vejr. En gang imellem trækker du dig for at tage noget velfortjent dig-tid med en god lydbog.

Sommerens gåture har for nyligt fået et nyk op. Mens du traver afsted, lytter du nemlig til en helt ny og superspændende krimi på lydbogstjenesten Chapter – helt gratis ovenikøbet. Du kan glæde dig til en hel sommer med gratis lydbøger for dig og familien, hvor du bl.a. også har tænkt dig at læse om personlig udvikling.

Når I skal på kør-selv-ferie, er du også helt rolig. Med Chapter installeret på børnenes tablets ved du, at roen på bagsædet er sikret. Chapter indeholder masser af sjove og kendte lydbøger, så børnene er underholdt på den lange køretur.

Se det store udvalg her!

Få gratis lydbøger hos Chapter i 40 dage – uden binding

Hvis du vil sikre dig og din familie gratis lydbøger (og e-bøger) resten af sommeren, så er det nu, du skal slå til. Lige nu får du nemlig adgang til alle lydbøger og e-bøger på Chapter i hele 40 dage. Men hey, det svarer jo til resten af sommeren. Jep – og så er det helt gratis de første 40 dage.

Chapter er et spændende bogunivers, som er både smart og meget fleksibelt. Og så koster det ikke det vilde. Faktisk behøver du ikke engang være læsehest for, at det kan betale sig. Her får du rigtig meget for pengene. Prøv det i dag. Selvfølgelig helt uden bindingsperiode.

Snup 40 dage gratis her!

Hvis du er til både lydbøger, e-bøger og bøger i papirform, så har Plusbog.dk et abonnement med medlemsfordele, samt ubegrænset streaming af lydbøger til kun 99 kroner om måneden. Så kan du få sommeren fyldt op med gode læseoplevelser, om det er personlig udvikling, romantik eller krimi bøger du er ude efter.