Administration 

Få en gratis høretest hjemme hos dig selv

Forbrugerguides
Kvinde med høreapparat

Indeholder sponsorerede links

Oplever du hørebesvær eller at andre påpeger at du ikke efter? Taler du åbent med din familie om det eller lader du dine høreproblemer være usagte som mange andre danskere. Dårlig hørelse er en smule tabu nu til dags.

Dette skyldes formentligt at anvendelsen af et høreapparat kan ramme én på forfængeligheden – ikke mindst fordi forestillingen er det gammeldags, (meget) synlige høreapparat. Det skal du dog ikke bekymre dig om, for du kan få høreapparater som næsten ikke ses.

Få en gratis og uforpligtende høretest foretaget hjemme hos dig

Nedsat hørelse påvirker din livskvalitet – tag det alvorligt

Det kan være et stort problem i hverdagen og i dit sociale liv, hvis du oplever en nedsat hørelse. Det kan skabe akavede situationer når du (og dine omgivelser) oplever at du ikke kan høre. Det kan påvirke relationer eller kan medføre at du trækker en smule ind i dig selv og beskytter dig fra ubehagelige situationer.

Sådan behøver det ikke være.

Har jeg brug for en høretest? Tag testen herunder

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du har brug for et høreapparat, så kan vi hjælpe dig. Tag nedenstående test og afgør om du bør bestille en rigtig høretest.

Hvis du kan svare ja til mindst ét af nedenstående punkter, så vil vi anbefale dig at bestille en tid hos Hørebil.dk.

• Har du sommetider svært ved at føre en samtale i stille omgivelser?
• Har du svært ved at følge samtaler ved middagsselskaber?
• Beder du ofte andre om at gentage det., de lige har sagt?
• Synes du at folk omkring dig mumler eller taler lavt?
• Skal du skrue op for lyden når du ser fjernsyn?

Kan du nikke genkendende til nogle af disse udsagn? Hvis du kan så anbefaler vi at du bestiller en GRATIS uforpligtende høretest hos Hørebil.dk

Med Hørebil.dk kan du lynhurtigt være i gang med et nyt høreapparat. Du får foretaget testen i dit eget hjem og efterfølgende så er du i gang med et nyt gratis standard-høreapparat efter 30 minutter. Det vil sige, at du allerede kan se frem til en bedre livskvalitet efter et besøg fra Hørebil.

Lang garanti – og service

Hørebil garanterer et godt produkt og giver dig 4 års service og garanti, så du kan være sikker på at kvaliteten på dit apparat holder.

Uanset din alder eller hørelse, så er høretesten gratis, og når Hørebil kommer til dig så er du fri for selv at køre til lægen og du kan få besøg når det passer dig. Selvom Hørebil ikke er en fast ørelæge eller hørecenter, så er det uddannede audiologer der kører ud og foretager både prøver og indstilling af apparatet.

Lad os sætte dig i kontakt med Hørebil og bestil en GRATIS tid med det samme