Administration 

Effektiv massage gun – mest effekt til prisen

Forbrugerguides
Mand og kvinde træner sammen

Indeholder sponsorerede links

Vil du også gerne i gang med massage, men synes at det er lidt for dyrt at skulle få en professionel massør til at komme ud og gøre arbejdet? Det kan vi godt forstå, da de er dyre i timen og det kan også være svært at planlægge det på sådan en måde, at man får massagen når man kan mærke at man har brug for det. Behovet kan jo godt opstå lidt pludseligt. Derudover medfører professionel massage tit at man vælger kun at få det sjælendt, fordi det er så dyrt, og massage skal helst være noget man får på fast basis for det virkelig virker.

Derfor er der nogle kloge hoveder, som har opfundet en massage gun. Dette produkt er hurtigt blevet ekstremt populært, fordi det er enormt effektivt, men også super nem at bruge. Med en massage gun kan du give dig selv en effektiv og nem massage derhjemme uden at du skal betale dyrt hver eneste gang. Lyder det som noget for dig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel vil vi gå i dybden med fordelene ved at få massage på fast basis, samt anbefale en god Massage gun, som er både effektiv og mulig at købe til en god pris. Læs derfor endelig videre, hvis du synes at dette lyder som noget for dig.

Vores anbefaling i denne artikel:

Massage Gun inSPORTline Rondys

Massage Gun inSPORTline Rondys til lav tilbudspris

 

Hvad du skal overveje inden du køber en Massage Gun

Inden du vælger at købe en massage gun er det en god ide, at tænke lidt over hvad dine behov og mål er. Der findes forskellige massage guns med forskellige fordele, men overordnet set minder de dog meget om hinanden i forhold til hvad de kan. Forskellen ligger mere i kvaliteten af produktet, samt hvor lang tid det kan holde og bruges af dig ud i fremtiden.

Grunden til at vi anbefaler den massage gun som vi gør i denne artikel er, at den er meget alsidig og af den højeste kvalitet. Den lever op til alle de krav, som vi har. Den har mange forskellige indstillinger, samt forskellige hoveder, så den kan levere en massage i høj kvalitet uanset hvad dine behov. Du kan læse mere om fordelene ved at få massage på fast basis, samt mere om den massage gun som vi anbefaler nedenunder

1. Massage Gun inSPORTline Rondys

inSPORTline’s massage gun ”Rondys” er en god maskine, som hurtigt og nemt kan få din stue derhjemme til at føles som om du får massage af en professionel massør. Maskinen er også trådløs, hvilket betyder at den er super nem at bruge. Med denne massage gun kan du lindre stive muskler, stimulere blodcirkulation, samt væsentligt forbedre dit muskelvæv, så længe du sørger for at bruge den på regelmæssig basis.

Rondys har 6 udvidelser, hvilket vil sige 6 forskellige massagehovedet, der er hver er designet til en specifik form for massage. På den måde kan du nemt og hurtigt ændre hovedet alt efter hvad dit mål er med massagen. Derudover har du også hele 20 forskellige niveauer af hastighed at vælge imellem, så du kan justere intensiteten af din massage. Fordelen ved at bruge en massage gun er også, at du nemt og hurtigt kan fokusere på lige præcis de områder der er specielt ømme for dig.

Den har som sagt flere forskellige massagehoveder. Først og fremmest er der det runde massagehoved, som højst sandsynligt også bliver det massagehoved du vil bruge mest. Det runde massagehoved er designet til alle muskelgrupper og er et meget alsidigt massagehoved. Derudover er der det tvedelete massagehoved, som er perfekt til at massere langs rygsøglen, samt følsomme områder. Det kegle-formet massagehoved er godt når du skal ramme et helt specifikt område. Der er også flere andre massagehoveder og når du køber din massage gun, så følger der naturligvis en guide til hvordan hvert hoved skal bruges.

Kort beskrivelse af hvert massagehoved:

 • - Rundt massagehoved – Designet til alle muskelgrupper og alsidigt brug
 • - Rundt og fladt massagehoved – Til de store muskler og ømme områder
 • - Smalt og fladt massagehoved – Til meget benede områder
 • - Tvedelt massagehoved - Til rygsøjlen og ryghvirvler
 • - Kegleformet massagehoved – Til når du vil ramme et helt specifikt område
 • - Tommelfingerformet massagehoved – Til de små muskler

Hvis du tænker at denne Massage Gun kan være det helt perfekte køb for dig, så kan du læse mere og købe den her. Beslutter du dig for at købe en, så er det bare med at få placeret ordren, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at forkæle og forbedre din krop.

Fordele ved at få massage på fast basis

Der er flere forskellige fordele forbundet med at få massage på fast basis. Først og fremmest er der den umiddelbare fordel, at massage er enormt afslappende og efterlader dig med en afslappet og rar fornemmelse i kroppen. Dette sker fordi massage får kroppen til at udløse endorfiner, som er kroppens lykkehormoner, der automatisk giver en øget fornemmelse af lykke og glæde. Derudover mindsker massage også stress hormoner, som f.eks. adrenalin, kortisol og andre stresshormoner. Høje niveauer af stress hormoner ødelægger immunsystemet, så det er også en stor fordel ved massage.

Nogle af de store fysiske fordele ved massage inkluderer:

 • - Reduceret stivhed i musklerne

Først og fremmest er massage godt, da det mindsker stivhed i musklerne. Uanset om du er stiv i kroppen og øm fordi du træner meget, eller fordi du sidder meget i kontorstolen, så er massage den bedste kur. Det at få fjernet denne stive og ømme følelse i musklerne er både sundt for dig og dine muskler, samtidigt med at det medfører en sundere og gladere livsstil. Med en massage gun er dette super nemt at opnå og kræver bare at du benytter den på fast basis.

 • - Øget blodcirkulation

Endnu en stor fordel ved at få massage på fast basis er, at massage øger blodcirkulationen betydeligt. En øget blodcirkulation medfører mange sundhedsfordele. Først og fremmest mindsker en øget blodcirkulation risikoen for mange sygdomme betydeligt, specielt blodkar sygdomme. Derudover er en øget blodcirkulation sundt for huden og meget andet.

Derudover er det mange andre fordele forbundet med massage:

 • - Stimulation af lymfe-systemet
 • - Reduceret stress hormoner
 • - Afslapning
 • - Øget led mobilitet og fleksibilitet
 • - Bedre hud sundhed
 • - Genopbygning af muskler efter træning
 • - Sundt for hjernen
 • - Mindsket angst og depression

Det var nogle af de mange fordele der er forbundet med at få massage på fast basis. Forhåbentligt hjalp denne artikel dig med at beslutte dig for om en massage gun er et godt produkt for dig og dine behov. Hvis du beslutter dig for at købe den massage gun som vi har anbefalet i denne artikel, så er det bare med at få den bestilt, så du kan komme i gang med at give din krop den massage som den fortjener.