Administration 

Sådan vælger du den rette trampolin

Forbrugerguides
Børn hopper på en trampolin

Indeholder sponsorerede links

Der er ingen undskyldning – dine børn skal have en trampolin! Børn elsker at hoppe på trampolin, det er sundt for kroppen, motorikken trænes og giver masse af frisk luft. Der findes flere forskellige typer af trampoliner.

Er du mest til runde trampoliner eller måske en firkantet? Skal den stå på ben, eller ønsker du en trampolin til nedgravning? Trampoliner findes i flere forskellige størrelser og i forskellige prisklasser. Lav sommerens bedste investering. Undersøg markedet og find den perfekte trampolin til haven. Psst – trampoliner er også sundt og sjovt for voksne.

Skal trampolinen graves ned eller ej?

Er du typen, der ikke gider at flytte trampolinen, hver gang der skal slåes græs. Du kan bedre lide, at trampolinen er en integreret del af haven – så er det en trampolin til nedgravning, du skal vælge. Udover det bliver nemmere i hverdagen, og ser pænere ud, er der også andre fordele. Trampolinen bliver mere sikker, da en nedgravet trampolin er langt mere stabil, den kan ikke flytte sig og kommer ikke til at stå skævt. Samtidig minimerer du risikoen for at den flyver over til naboen ved uvejr.

Hos Only4Kids.dk får du gratis og hurtig levering af din havetrampolin.

Er du derimod typen, der gerne vil kunne flytte rundt på trampolinen, ikke ønsker at grave et stort hul i græsplænen og gerne vil holde omkostningerne nede – så er det en trampolin på ben, du skal vælge. Er en trampolin på ben din favorit, men du er bekymret omkring sikkerheden. Ingen grund til at være nervøs, der medfølger et sikkerhedsnet, der øger sikkerheden, når der leges og hoppes på trampolinen.

Nedgravet havetrampolin

Sikkerhed: Sikkerhedsnet og kantpude.

Vi ønsker alle det bedst for vores børn, og gør alt for at passe på dem. For at undgå ulykker, med de klassiske trampoliner på ben, findes der et sikkerhedskrav i Danmark, der gør at sikkerhedsnettet følger med, når du køber denne type trampolin. Har du valgt at købe en nedgravningstrampolin, kan du købe sikkerhedsnettet separat.

Når du køber en trampolin, skal du være opmærksom på hvilken kantpude, der medfølger. For at beskytte fjedre og brugeren af trampolinen er det vigtigt, at kantpuden ikke bliver for tynd.

Trampolin med sikkerhedsnet og kantpude

Hvor stor skal trampolinen være?

En trampolin er underholdning i særklasse. Men hvor stor trampolinen skal være, afhænger helt af dine behov. Jo større trampolinen er, jo sjovere er det at hoppe på den. Men størrelsen afhænger af faktorer som:

  • Hvem skal hoppe på trampolinen - er det små eller store børn.
  • Hvad skal trampolinen bruges til - er det til øvede springer eller almindelig leg.
  • Hvor stor er din have - stor eller lille have.

Er det små børn, der skal benytte trampolinen, kræver det ikke så stor en trampolin. Er det derimod voksne og øvede springere, kræver det lidt mere plads. Samtidig skal du tage hensyn til,

hvilken størrelse trampolin du har plads til i haven. Det hele skal passe sammen, ellers risikere du, at trampolinen ikke bliver brugt.

Småbørn eller voksne? Find trampoliner i alle størrelser.

Køb en trampolin i god kvalitet – så slipper du for at skulle købe en ny næste år.

Du kan købe trampoliner i flere forskellige prisklasser. Her er det dog, som med så meget andet, at betaler du lidt mere for varen, får du også lidt mere for pengene. Køber du en trampolin i god kvalitet, vil du opleve et mere robust stel, ståldele der er galvaniseret samt bedre og tykkere kantmåtte. Disse ting er med til at forlænge levetiden på din trampolin og give dig sikker og sjov hygge i haven i mange år.

Find et kæmpe udvalg af havetrampoliner hos Only4Kids.dk