Administration 

De 3 boligforbedringer, der giver dig den største besparelse

Forbrugerguides
Et hus i baggrunden og en håndværker foran
Bestil et gratis hustjek hos Jydsk Tagteknik

Indeholder sponsorerede links

Er dit hus ikke dit “for evigt”-hjem, eller vil du bare gerne kunne skære ned på nogle af de mange udgifter, der er forbundet med livet som husejer?

Hvis du er den heldige ejer af et hus fra før 1984, er der som regel plads til forbedringer – forbedringer, der kan skære ned for de faste udgifter og samtidig gøre dit hus lettere at komme af med, hvis du engang skal sælge.

Når du laver renoveringer og forbedringer i din bolig, kan du være heldig at sælge huset for mere, mens du samtidig kan skære ned for udgifterne ved at sidde i hus hver eneste måned.

Bestil et gratis hustjek og find de største besparelser i din bolig

3 boligforbedringer, der skaber mere luft i dit budget

Der er særligt én type af forbedringer, du kan få gavn af både nu og når du måske engang vil sælge dit hus.

Det er forbedringer, der drejer sig om boligens energiforbrug.

 

Det vil sige, det er forbedringer som:

  1. At få tjekket og fikset taget, hvis det trænger til en opdatering.

    På den måde er du garanteret et tæt tag, der samtidig er isoleret efter nutidens standarder – og dét kan ses på energiregningen. Uanset om det er at få skiftet ødelagte tegl eller hele taget, kan det sagtens gøres, så det stadig passer til fx 70’ernes byggestil.

  2. At få udskiftet vinduer og døre, så de holder bedre på varmen.

    Mange vinduer og døre af ældre dato er kendte for at “fyre for spurvene”, og nye, isolerede trelagsvinduer kan gøre alverden til forskel på varmeregningen og indeklimaet i boligen.

  3. At få udført loft- eller hulmursisolering

    Førhen var der knap så stor fokus på isolering, når man byggede huse. Man vidste ikke nok om det, og man havde heller ikke materialerne til det – og det betyder, at mange huse fra fx 70’erne er dårligt isolerede. Du behøver dog ikke at få bygget helt nyt, og du kan få udført både loft- og hulmursisolering, uden nødvendigvis at ændre udtrykket på din bolig.

Lille indsats – stort udbytte

Med et gratis hustjek og måske ganske få forbedringer kan du give husets værdi et ordentligt nøk

opad, mens du samtidig kan skære gevaldigt ned for de faste udgifter.

Det er altid bedst at få en helt konkret vurdering af dit hus, fx med et hustjek, der giver dig indsigt i præcis, hvilke forbedringer der anbefales til netop din bolig.

Netop nu udfører Jydsk Tagteknik et gratis hustjek og udarbejder en rapport så du kan komme igang med at forbedre dit hus.