Administration 

Bedste spinningcykel med skærm - Optimal hjemmetræning

Forbrugerguides
Bedste spinningcykel med skærm - Optimal hjemmetræning

Indeholder sponsorerede links

Vil du til at i gang med hjemmetræning, så du kan få kroppen du altid har drømt om? Eller vil du bare gerne komme i god form? Uanset hvad der er dit fitness mål, så er der ikke nogen tvivl om, at spinning kan hjælpe dig med at nå dit mål. Spinning er nemlig en meget effektiv form for konditionstræning, som forbrænder en masse kalorier og hjælper dig med at komme i god form hurtigt.

Spinning er en hård form for træning, som kræver power og energi, men til gengæld er det også en form for træning som virkelig giver resultater. Derudover er det også en klar fordel, at risikoen for skader er minimal. Med spinning bevæger man nemlig udelukkende kroppen i en kontinuerlig bevægelse og led og sener udsættes dermed ikke for slag og stød, som kan give skader. Det er kun naturlige bevægelser der arbejdes med.

Intervaltræning – en effektiv form for træning

I spinning er den træningsform der bruges mest det der hedder intervaltræning. Denne type træning går ud på, at man skiftes mellem intervaller af fuld intensitet og mere afslappet perioder. Der er mange fordele ved at træne med intervaltræning og specielt når det er på en spinningcykel.

For det første er intervaltræning den mest effektive form for træning der findes. Det er der efterhånden mange studier der peger på. Det er lige meget om din mål er at forbedre din kondi eller at tabe dig – intervaltræning er den mest effektive måde at gøre det på. Derudover er intervaltræning på en spinningcykel også en god ide, da det gør træningen sjovere. Spinning kan hurtigt blive kedeligt, hvis man bare skal sidde i lang tid og hjule rundt i det samme tempo. I stedet giver intervaltræning dig muligheden for at forkorte hvor lang tid du træner i og så give den fuld gas imens du træner.

Spinning er for alle

Det er også en klar fordel, at spinning er for alle. Alle kan hoppe på en spinningcykel og træne med. Det skyldes for det første, at spinning som sagt er meget skånsomt over for led og sener, og den minimeret risiko for skader gør dermed også spinning til en god ide for ældre, som måske er bange for at blive skadet. Derudover er der også den fordel, at man selv har mulighed for at styre hvor hårdt det skal være. Man kan altid bare gå ned i tempo eller niveau, hvis det begynder at blive for hårdt og dermed kan alle være med når der spinnes. Sidst men ikke mindst, så er der igen også bare den simple årsag, at spinning er en enormt effektiv form for træning. Allerede meget kort tid efter at du er begyndt på spinning vil du opdage fremskridt.

Fire gode spinningcykler til optimal hjemmetræning

Spinningcykel – inCondi S1000i – inSPORTline

Spinningcyklen inCondiS1000i fra inSPORTline er en topprofessionel spinningcykel, som giver dig muligheden for at have det sjovt med din træning. Spinningcyklens computer har en bredt vifte af programmer, som sikrer at du får en god og effektiv træning. Her kan du bl.a. følge det altid populære HCR-program, det interessante Race program eller alternativt kan du bare oprette og definere dit eget program, som er perfekt til dig og dine behov. Alt i alt har spinningcyklen programmer til 19 forskellige senge.

Udover et stort udvalg af træningsprogrammer, så kan du med spinningcyklen også lytte til lige præcis den musik du ønsker eller se en film. Du kan også downloade inCondi-appen og synkronisere dit data fra træningen med telefonen. Cyklen har også mange gode features, som gør den god at bruge. Der er f.eks. både flaske- og tabletholdere, samt et overfladereguleringssystem, så spinningcyklen kan stå jævnt og fast uanset om der er et meget ujævnt underlag.

Det tunge svinghjul, som sidder på spinningcyklen er på 20 kg og er placeret bag på maskinen. Det er med til at gøre maskinen meget stabil og afbalanceret. Derudover benytter spinningcyklen sig af et magnetisk bremsesystem, som gør, at spinningcyklen kører med en meget stabil og støjsvag drift.

Spinningcyklens tekniske specifikationer er:

 • Længde: 170,5 cm
 • Bredde: 62 cm
 • Højde: 151,5 cm
 • Maksimal brugervægt: 150 kg.
 • Svinghjulsvægt: 20 kg.
 • Egenvægt: 66

I skrivende stund står denne spinningcykel til 11.999 kr., men du kan købe den til kun 8.299 kr.

Spinningcykel - inCondi S800i - inSPORTline

Køb inCondi S1000i her 

Spinningcykel – inCondi S800i – inSPORTline

Leder du efter en elektronisk professionel spinningcykel, som du kan bruge derhjemme til en effektiv træning? Så er der ikke nogen tvivl om, at denne spinningcykel ”inCondi S800i” er et oplagt valg for dig. Den er oplagt selv til dig med store krav til spinningcyklen og udfordrende træning. Spinningcyklens tunge svinghjul er på 20 kg og er placeret bagerst på cyklen, hvilket gør at spinningcyklen er meget afbalanceret og står stabilt på gulvet. Cyklen har også jævn og støjsvag drift på grund af det magnetiske bremsesystem og så er det super nemt at ændre på modstandsniveauet. Håndtag og sæde kan indstilles på mange forskellige måder, så du kan indstille cyklen, så den passer helt perfekt til netop dig. Derudover er alt på cyklen af høj kvalitet og håndtagende er f.eks. polstret med blød skum.

S800i kan også synkroniseres med den gode in-Condi app, som du kan downloade på telefonen. Dette giver adgang til en bred vifte af programmer eller virtuelle rute. Med appen kan du også gemme din træningsdata og analysere fremskridt, så du kan følge med i hvordan din krop og din form udvikler sig. Cyklen har også et flot kontrolpanel, som du kan bruge til at skifte mellem træningsprogrammerne.

På kontrolpanelet kan du elektronisk justere modstandsniveauet og du kan skifte rundt mellem 12 forudindstillet programmer, samt vælge hvilken sværhedsgrad programmer skal have. Her kan du enten vælge begynder, avanceret eller professionel. Derudover er der også specielle programmer, som f.eks. HCR-programmet. Dette program er meget populært. Det justerer løbende modstandsniveauet, så du bliver i den rigtige målpulszone, hvilket kan føre til en meget effektiv træning. Derudover er der også et restitutionsprogram, som du kan bruge når kroppen skal restituere.

Spinningcyklens tekniske specifikationer er:

 • Længde: 156,5 cm
 • Bredde: 62 cm
 • Højde: 138 cm
 • Maksimal brugervægt: 150 kg.
 • Svinghjulsvægt: 20 kg.
 • Egenvægt: 65 kg.

I skrivende stund står denne spinningcykel til 8.299 kr., men du kan købe den til kun 7.499 kr.

Spinningcykel - inCondi S1000i - inSPORTline

Køb inCondi S800i her 

Spinningcykel – Drakkaris – inSPORTline

Drakkaris er professionel spinningcykel, som minder om dem der står rundt omkring i fitnesscentrene. En af de mange fordele ved denne spinningcykel er, at du ikke behøver at slutte denne spinningcykel til en stikkontakt. Den kan praktisk talt stå overalt og du kan tage den med rundt overalt.

Cyklens svinghjul er placeret bagerst på cyklen, og vejer 18 kg, hvilket gør cyklen meget afbalanceret og giver en jævn og støjsvag kørsel. Der er mange indstillingsmuligheder i forhold til håndtag og sæde, så cyklen kan tilpasses præcist efter dine behov. Derudover har spinningcyklen transporthjul, som gør den super nem at flytte rundt på. Det kan f.eks. være at du vil stille den hen i hjørnet når du ikke bruger den og det er super nemt at gøre. Drakkaris er med andre ord en oplagt mulighed for dig der gerne vil have en intenst træning derhjemme.

Spinningcyklens tekniske specifikationer er:

 • Længde: 131 cm
 • Bredde: 63 cm
 • Højde: 140 cm
 • Maksimal brugervægt: 130 kg.
 • Svinghjulsvægt: 18 kg.
 • Egenvægt: 48 kg.

I skrivende stund står denne spinningcykel til 6.299 kr., men du kan købe den til kun 5.699 kr.

Spinningcykel - Drakkaris - inSPORTline

 Læs mere om Drakkaris spinningcyklen  

Spinningcykel – Agneto – inSPORTline

Agneto er en oplagt spinningcykel for dig, som gerne vil lave cardiotræning derhjemme. Den er bygget op omkring et magnetisk bremsesystem, som gør det nemt for dig at få en støjsvag og jævn cardiotræning derhjemme. Den er også bygget op omkring en meget robut ramme, hvilket giver den en vægtgrænse på 120 kg. Cyklens håndtag og sæde kan indstilles i mange forskellige højder, så den kan tilpasses efter præcis din krop. Derudover behøver denne spinningcykel ikke en stikkontakt, så man kan have den stående hvor end man gerne vil.

Cyklen har et flot display, som gør det nemt at følge med i træningsdata og derudover er der indbygget pulsmålere, som gør det muligt for dig at følge med i din puls. Over skærmen er der en god tabletholder, som gør det muligt for dig at læse eller se videoer på din tablet eller telefon under træningen. Alt i alt er dette en god spinningcykel for dig, som ønsker en praktisk og effektiv spinningcykel derhjemme.

Spinningcyklens tekniske specifikationer er:

 • Længde: 170,5 cm
 • Bredde: 62 cm
 • Højde: 151,5 cm
 • Maksimal brugervægt: 150 kg.
 • Svinghjulsvægt: 20 kg.
 • Egenvægt: 66 kg.

I skrivende stund står denne spinningcykel til 3.999 kr., men du kan købe den til kun 3.299 kr.

Find Agneto spinningcyklen her  

Fordele ved spinning

 • Meget effektiv træning og høj forbrænding af kalorier
 • God kredsløbstræning
 • Med spinning træner du både udholdenhed og styrke i underkroppen
 • Har du ikke lang tid at træne i, så er spinning en meget effektiv måde at bruge tiden på
 • Minimal risiko for skader
 • Du får mere energi i hverdagen
 • Det er nemt at komme i gang med og kræver ikke nogen speciel viden

Ulemper ved spinning

 • Du får ikke trænet overkroppen
 • Det kan være svært at være motiveret, når man gør det alene derhjemme
 • Det kan blive lidt ensformigt

 

Vil du gerne i gang med spinning?

Hvis du gerne vil i gang med spinning, så er det bare med at komme i gang. Mange forelsker sig hurtigt i spinning efter at have prøvet det grundet det er så høj intensitet. I forhold til at komme i form, så er spinningcyklen nok den mest oplagte cardiomaskine. Er målet at tabe dig og forbrænde kalorier, så er spinningmaskinen uden tvivl et godt valg.

Der er flere forskellige måder du kan komme i gang med spinning på. Du kan købe en spinningcykel hjem til dig, hoppe op på den og bare gå i gang. De har alle sammen gode forudindstillet programmer du kan følge, så du ikke en gang skal tænke over at planlægge et program. Alternativt kan du melde dig til spinninghold en gang imellem, så du kan få hjælp af en spinning instruktør til hvordan du skal sidde på cyklen og hvordan man får mest muligt ud af træningen.

De fleste fitnesscentre har spinninghold, som du kan tilmelde dig til, men ellers kan man også finde private trænere inde på nettet, som tilbyder at sammensætte et træningsprogram til en spinningcykel, men det koster så naturligvis penge.

Et godt råd til dig der gerne vil i gang med at spinne er, at du altid bør sidde med ret ryg på cyklen. Det gør både alt arbejde væsentligt hårdere, men det passer også på din krop, så du ikke ender med en ubehagelig ryg problem. Generelt set er det dog vigtigt at huske på, at chancen for at få en skade ved spinning er meget lille.

Et lille minus ved spinning er;

 • Ingen træning af overkrop
 • Det kræver, at centret har spinningtimer når det passer os. Med en spinningcykel derhjemme kan du dog undgå dette problem
 • Det kan blive ensformigt

Det var vores lille guide på fire spinningcykler vi vil anbefale til dig, som gerne vil i gang med seriøs træning derhjemme. Cyklerne er alle af høj kvalitet og gør det muligt for dig at få en optimal og effektiv hjemmetræning uden at det kræver en masse plads og uden at det bryder bankbogen.