Administration 

Bedste løbebånd til at klappe sammen – optager minimal plads

Forbrugerguides
Kvinde træner hjemme på løbebånd som kan foldes sammen

Indeholder sponsorerede links

Vil du gerne til at gang med din løbetræning, men kan eller vil ikke altid ud at løbe på landevejen? Eller vil du gerne have en løsning, så du også nemt kan løbe derhjemme hvis det regner eller sner udenfor? Så er der jo ikke nogen tvivl om, at et løbebånd er den helt perfekte løsning for dig. Der er mange gode løbebånd på markedet og der bliver hele tiden udviklet på løbebåndende, da det er så populært et træningsudstyr. Der findes alt fra store tunge løbebånd til løbebånd, som er lidt mindre og derfor nemme at folde sammen og stille til siden når man ikke bruger dem.

Hvis du vil til at købe et løbebånd, så kan det være svært at finde ud af hvilket du skal købe, da der er så mange muligheder på markedet. Derfor vil vi i denne artikel fremhæve fire løbebånd, som vi godt kan stå inde for at anbefale, da de alle sammen er i høj kvalitet og lever op til de krav vi stiller til et løbebånd. Læs derfor endelig videre, hvis du gerne vil finde frem til det bedste løbebånd til dine behov, som du kan klappe sammen og stille væk når du ikke bruger det.

Anbefaling af løbebånd der kan foldes sammen

De fire løbebånd vi vil anbefale i denne guide:

  1. Løbebånd – Lavister – inSPORTline
  2. Løbebånd – Runner DTM200i – Flow Fitness
  3. Løbebånd – Runner DTM300i – Flow Fitness
  4. Løbebånd inSPORTline inCondi T20i

Hvad du skal overveje, hvis du gerne vil købe et løbebånd

Hvis du vil til at købe et løbebånd, så er der naturligvis nogle forskellige ting du skal overveje inden du køber løbebåndet, så du kan være sikker på at du får købt et, som er helt perfekt til lige præcis dine behov.

Du skal bl.a. overveje hvor meget du vil betale for dit løbebånd. Derudover skal du overveje, om løbebåndet skal kunne håndtere en høj vægt eller have en vis bredde eller længde for at du kan føle dig tryg på det. Du bør med fordel også overveje om det er vigtigt, at løbebåndet kan koble op på din telefon, har indbyggede højtalere og om det er vigtigt, det har forskellige træningsprogrammer at vælge imellem. Ved at tænke over disse ting inden du tager et valg kan du være mere sikker på, at du får valgt det helt perfekte løbebånd til lige netop dine behov.

1. Løbebånd – Lavister – inSPORTline

Lavister løbeband fra inSportLine

Lavister af inSPORTline er et godt løbebånd af høj kvalitet, som er perfekt til brug i hjemmet. Løbebånder har en bred løbeflade, hvilket gør det komfortabelt og sikkert at løbe på. Løbefladen er 130 x 41 cm. Når du får løbebåndet, så kommer det med 12 gode træningsprogrammer, så du kan følge et program der er specifikt lavet til lige præcis dine mål.

Derudover har løbebåndet en pulsmåler, så du kan følge med i din puls og sikre at du ligger i den rigtige pulszone alt efter hvad dine mål er. Løbebåndet har også en super flot og baggrundsbelyst LCD-display, som fremviser alt den gode information du har brug for når du træner på løbebåndet. Det er bl.a. informationer som tid, afstand, hvilken hældning du har løbebåndet på, hjertefrekvens osv.

Løbebåndet har også en pausefunktion, så du kan sætte din træning på pause, hvis du hr brug for det, og derefter kan du genoptage din træning der hvor du var nået til. Sidst men ikke mindst, så har løbebåndet også en smart foldefunktion, som gør du super nemt og hurtigt lige at folde sammen og stille væk når du ikke skal bruge det. På den måde fylder det ikke unødvendigt meget når det alligevel ikke er i brug.

Hvis dette løbebånd lyder som et godt valg for dig, og som et løbebånd der passer perfekt ind i dit hjem og til dine behov, så kan du læse mere om løbebåndet her, så du kan beslutte dig for om du skal investere i dette løbebånd.

2. Løbebånd – Runner DTM200i – Flow Fitness

Runner DTM200i løbebånd fra Flow Fitness

Runner DTM200i fra Flow Fitness er et super godt løbebånd for dig, som gerne vil have et avanceret løbebånd der åbner op for mange træningsmuligheder, samtidigt med at det skal kunne foldes sammen og stilles til siden, når det ikke er i brug. DTM200i’s løbebånd er 48 cm bredt, så det er behageligt og sikkert at løbe på. Derudover kan du opnå en hastighed på 12 km/t på løbebåndet, så der er også mulighed for at skrue op for tempoet når du vil presse dig selv. Ydermere har løbebåndet en super smart hastighedsfunktion som gør, at du automatisk kan skrue op og ned for tempoet uden at skulle bruge hænderne. Ved at placere dig selv længere fremme på løbebåndet kan du nemlig skrue op for tempoet og ved at bevæge dig længere bagud på løbebåndet skrue ned for tempoet.

Løbebåndet kommer også med en fjernbetjening, som gør at man super nemt kan skrue op og ned for tempoet eller ændre andre indstillingerne imens man træner. Der er også mulighed for at koble løbebåndet op med apps på telefonen via bluetooth, så man kan gemme og følge med i sin træning på telefonen. Alt i alt er DMT200i et godt løbebånd for dig, som gerne vil have et løbebånd i høj kvalitet, som samtidigt er praktisk og nemt at flytte rundt på.

Hvis dette løbebånd lyder som et godt valg for dig, og som et løbebånd der passer perfekt ind i dit hjem og til dine behov, så kan du læse mere om løbebåndet her, så du kan beslutte dig for om du skal investere i dette løbebånd.

3. Løbebånd – Runner DTM300i – Flow Fitness

Runner DTM300i løbebånd fra Flow Fitness

Runner DTM300i af Flow Fitness er en lille opgradering fra DTM200i og sikrer en god og stabil træning til dig derhjemme. Løbebåndets tekniske beskrivelse er, at det har en maks. Hastighed på 12 km/t og en min hastighed på 1 km/t. Løbebåndet kan holde til en belastning på 110 kg og er 99% samlet på forhånd når du modtager det, så du skal heller ikke til at samle det. Løbebåndet er foldbart, så det kan stilles til siden når det ikke er i brug og har derudover transporthjul, der gør det meget nemt at flytte rundt på. Løbebåndet har også indbyggede højtalere, AUX stik og bluetooth, så du kan koble telefonen op med løbebåndet og gemme, samt følge med i din træning på telefonen. Løbebåndet måler 125 cm x 45 cm.

Alt i alt er Runner DTM300i et super godt løbebånd, som sikrer stor komfort og en god træning. Uanset om dit mål er at tabe dig eller at komme i form, så er DTM300i uden tvivl et godt valg for dig. Løbebåndet har også en kraftfuld motor, som gør at det altid er flydende og stabilt at løbe på. Det at løbebåndet har indbyggede højtalere betyder også, at du kan høre musik direkte fra løbebåndet og ikke behøver at have headphones i eller købe højtalere til at have stående ved siden af løbebåndet. Hvis du leder et robust og kvalitetsløbebånd, så er Runner DTM300i helt sikkert et godt valg for dig.

Hvis dette løbebånd lyder som et godt valg for dig, og som et løbebånd der passer perfekt ind i dit hjem og til dine behov, så kan du læse mere om løbebåndet her, så du kan beslutte dig for om du skal investere i dette løbebånd.

4. Løbebånd inSPORTline inCondi T20i

inSPORTline inCondi T20i løbebånd

IinSPORTline inCondi T20i er et kompakt og robust løbebånd, som er perfekt til dig der gerne vil træne hjemmefra. Løbebåndet kan nemt og hurtigt foldes sammen på en intelligent måde, så det er et godt valg for dig, som gerne vil træne derhjemme, men ikke har meget plads tilovers i hverdagen. Udover at det kan foldes sammen og er kompakt, så kommer det dog også med en masse træningsmuligheder, som sikrer at du stadig kan få en super god træning på løbebåndet. Det har nemlig hele 12 træningsprogrammer, samt 3 målprogrammer, så du kan bruge løbebåndet til at opnå lige præcis det du vil med løbebåndet.

På grund af den gode inCondi teknologi der er i løbebåndet, kan du også via bluetooth koble det op til mange forskellige super gode apps, som kan hjælpe dig med at tage din træning til det næst niveau. Det er bl.a. Kinomap og ZWIFT du kan koble løbebåndet op med. Inde i disse apps kan du lave mål og træningsplaner, samt bare generelt følge med i din træning og dine fremskridt. Det kan være en kæmpe motivation, hvis man vil i gang med at træne for alvor. Løbebåndet har en smart telefonholder lige over løbebåndets kontrolpanel, hvilket gør at du nemt kan følge med i de forskellige informationer på telefonen imens du træner. Løbebåndet har også indbyggede højtalere, hvor du kan høre din yndlingsmusik fra når din mobil er koblet til løbebåndet via bluetooth. Alt i alt er inSPORTline inCondi T20i et kanon godt valg for dig, som gerne vil træne derhjemme og har brug for et løbebånd, som også kan foldes sammen.

Hvis dette løbebånd lyder som et godt valg for dig, og som et løbebånd der passer perfekt ind i dit hjem og til dine behov, så kan du læse mere om løbebåndet her, så du kan beslutte dig for om du skal investere i dette løbebånd.

Fordelene ved at træne på et foldbart løbebånd på fast basis

Der er mange forskellige fordele ved at træne på et løbebånd på fast basis og dem vil vi gå lidt i dybden med her. Næsten alle ved efterhånden at træning er vigtigt og godt for kroppen, men det er stadig langt fra alle der rent faktisk sørger for at få trænet. Det kan være fordi det er svært at komme ud ad døren, eller fordi man ikke lige altid har lyst til at skulle ud og løbe hvis der er koldt og glat udenfor. Løbebåndet er dog en genial opfindelse, da det giver dig muligheden for at få trænet derhjemme uden du overhovedet behøver at skulle ud ad døren.

En af de store fordele ved at løbe på fast basis er, at det faktisk gør dig til at gladere menneske og resultere i at du kommer til at leve et lykkeligere liv. Når du træner udgiver kroppen nemlig endorfiner, som er kroppens lykkehormoner, og disse gør dig glad og fjerner stress på samme tid. Derudover gør træning dig også gladere, da du efter en træning kan være glad og stolt over at du gennemførte dagens træning og tog dig af din krop. Det efterlader altså både en fysisk og mental god følelse i kroppen.

Derudover er træning naturligvis også specielt godt for dig der gerne vil tabe dig, men også generelt for dig der bare gerne vil holde din vægt ved lige. Når du træner forbrænder kroppen kalorier, hvilket resulterer i at du smider noget af kroppens unødvendige fedt. Træning øger også blodcirkulationen, hvilket er godt for dine blodårer og næsten alt andet i din krop. Det får din hud til at lyse op, mindsker risikoen for mange sygdomme betydeligt og giver dig en god kropsholdning og sunde muskler. Alt sammen noget, som vil gøre dig til et både gladere og sundere menneske. Derudover giver træning dig også mere energi i hverdagen. Selvom træning er hårdt og måske logisk set burde virke trættende for dig, så giver træning på fast basis faktisk dig mere energi og overskud i hverdagen.

Endorfinerne og selve træningen fjerne også stress fra din hverdag. Når du træner, så bør du bruge det som et lille åndehul fra hverdagens stress, hvor du ikke skal tænke over andet end bare at bruge kroppen og få pulsen op. Derfor virker træning faktisk som en form for meditation for dig, da den giver hjernen ro fra alt det andet du har at tænke over i hverdagen, samtidigt med at den øget blodcirkulation også er med til at fjerne stress. Træningen er også med til at forbedre din søvn og dine søvnrutiner, hvilket også er ekstremt vigtigt når det gælder stress og glæde.

Dette var blot nogle af de mange fordele der er forbundet med træning på fast basis. Forhåbentligt var denne artikel med til at hjælpe dig med at finde frem til det helt perfekte løbebånd til lige netop dit hjem og dine behov. Hvis du beslutter dig for at købe et af løbebåndende, så er det bare med at komme i gang, så du kan begynde din nye sunde og glade livsstil.

Hvis du kunne tænke dig at supplere din træning med et alternativt workout kan du overveje om en vibrationsmaske til træning er noget for dig.