Administration 

4 gode grunde til at købe en bio-pejs

Forbrugerguides
4 gode grunde til at købe en biopejs

Indeholder sponsorerede links

Hvis du elsker den hyggelige stemning, som helt naturligt følger med, når du har levende ild inde i din bolig, bør du overveje at investere i en biopejs i stedet for en traditionel brændeovn.

De moderne biopejse kommer nemlig med en lang række fordele, som gør disse pejse en helt del nemmere at have med at gøre sammenlignet med de gammeldags brændeovne.

En biopejs brænder nemlig ikke træ af, som du kender det fra brændeovne. I stedet er det bioethanol, som giver ilden og varmen i din biopejs, og det er netop denne bioethanol, som giver biopejsen sine mange fordele over en traditionel brændeovn.

Herunder finder du fire gode råd til at købe en bio-pejs.

1. En biopejs er nem at installere
Den første gode grund til at købe en biopejs er, at den er nem at installere. Det skyldes, at du ikke behøver at lave et aftræk og forbinde det til en skorsten, når du placere en biopejs i hjemmet.

En biopejs brænder nemlig så rent, at røg og sod helt udebliver, så du slipper for bøvlet med at forbinde den til verdenen udenfor.

2. En biopejs kan placeres, hvor du vil
Fordi biopejsen ikke er afhængig af en skorsten, har du mulighed for at placere pejsen lige nøjagtigt der, hvor du vil.

Der er således ingen begrænsninger, hvorfor den kan placeres i alle hjørner af stuen, midt i en væg eller et andet sted, hvor du føler, den passer helt perfekt ind.

Biopejs-shop.dk er Danmarks største udvalg af kvalitets-biopejse

3. En biopejs er et sundt alternativ
Når du brænder træ af i en traditionel brændeovn, opstår der er række forskellige skadelige partikler i forbindelse med denne afbrænding.

Disse partikler vil kompromittere luften i din bolig og skabe et dårligt indeklima, hvilket på sigt kan lede til diverse sygdomme.

Denne risiko undgår du dog ved at vælge en biopejs, hvor forbrændingen som sagt er så ren som muligt, så farligt sod og røg ikke spreder sig i din bolig og kommer med ind i din krop, når du trækker vejret.

 

4. En biopejs er nem at bruge og nem at vedligeholde
Når du ikke skal brænde træ af i din biopejs, betyder det, at du sparer en hel del arbejde i forbindelse med den daglige brug af din pejs.

Der er nemlig ingen store træstubbe, som skab hugges i stykker med øksen ude i brændeskuret, og der er ingen kurve fyldt med tungt brænde, som skal slæbes ind gennem huset, hvor det i øvrigt sviner og optager en masse plads.

Du skal nemlig bare fylde bioethanol på din biopejs en gang imellem, og så er den klar til brug uden yderligere arbejde.

Derfor skal du heller ikke bøvle med at tænde op, og så er der heller ingen rengøring af aske og sod efterfølgende.

Indbygningspejs, gaspejse eller cocoon? Stærke priser på alle typer hos biopejs-shop.dk