7-årigs advokat chokeret over politiet
Politiet i Esbjerg har ifølge den syvåriges advokat ikke kontaktet ham. Foto: Colourbox
Sagen om den syvårige dreng fra Esbjerg, som blev afhørt i sidste uge, tager endnu en uventet drejning. Politiet har ikke svaret advokaten.

Syd- og Sønderjyllands Politi udsendte tidligere fredag en redegørelse omkring sagen, hvor en syvårig dreng blev afhørt sent om aftenen 5. november.

Den syvåriges advokat er dybt overrasket over politiets håndtering af sagen, da han intet selv har hørt.

"Jeg har set det i pressen, og det er meget pudsigt. I fredags skrev jeg til politiet for at få en redegørelse. Da jeg ikke hørte noget, og fordi sagen var stor i medierne, kontaktede jeg dem igen torsdag, men jeg har stadig ikke fået svar," siger Mikkel Nielsen til Newspaq.

Han mener stadig, at det er tvivlsomt, om man kan anholde og afhøre drengen

"Jeg mener fortsat ikke, at der er noget uopsætteligt, som gør, at man ikke kan vente. Jeg har stor forståelse for, at politiet skal opklare sagen. Men hvis de mener, at den syvårige har gjort noget, og de kommer hjem til forældrene, når han ligger i sin seng, er det jo ikke overhængende sandsynligt, at han udgør en fare," siger advokaten.

Selvom drengen skulle ligge inde med afgørende oplysninger, så mener Mikkel Nielsen heller ikke, at det er forklaring nok.

"Jeg har hele tiden haft den mistanke, at det her er et overraskelsesangreb for at få nogle oplysninger ud af ham, og det er i strid med alle gældende regler blandt andet FN's børnekonvention," mener advokaten.

Han ønsker ikke at gå i dybden med de nærmere omstændigheder på station, da han ikke selv har modtaget noget fra politiet.