36-årig anholdt for vold mod Mikkelsen-datter
Politiet har anholdt en 36-årig mand for et voldeligt overfald fredag aften i indre by i København. Foto: Scanpix/AFP/Valery Hache
Politiet har foretaget en anholdelse i sagen, hvor Viola Jacobsen, datter af skuespilleren Mads Mikkelsen, blev skubbet og sparket.

Politiet har foretaget en anholdelse i sagen, hvor Mads Mikkelsens datter, Viola Jacobsen, angiveligt blev sparket i hovedet.

Den 18-årige kendisdatter blev ifølge Ekstra Bladets Kilder først antastet og siden overfaldet, da hun og gymnasievennerne var til fest i en baggård i indre by i København fredag nat.

Overfaldsmanden kom angiveligt fra en firmafest, som blev afholdt samtidig i samme baggård. Politiet bekræfter overfor Ekstra Bladet, at der er foretaget en anholdelse i sagen.

"Jeg kan bekræfte, at vi har anholdt en 36-årig mand i dag med relation til den sag," siger efterforskningsleder Bo Jensen fra Station City i København til Ekstra Bladet.

Den 36-årige er blevet sigtet efter paragraf 244 i straffeloven, som er den paragraf, der bruges i milde voldssager. Manden skal ikke fremstilles i grundlovsforhør.

Ifølge et vidne kastede Viola Jacobsen indholdet af sin drink i hovedet på en mand, som havde set sig sur på hende. Manden svarede ved at tage kvælertag på Viola Jacobsen, skubbe hende til jorden og sparke hende i hovedet, skriver Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet