20-årig lærling forsvundet efter julefrokost
Den unge mand fra Aalborg er ikke set siden fredag nat, hvor han var til en fest med det elektrikerfirma, hvor han er lærling. Foto: Colourbox
Nordjyllands Politi efterlyser ung mand fra Aalborg, der ikke er set siden lørdag morgen efter en firmajulefrokost.

Nordjyllands Politi efterlyser den 20-årige elektrikerlærling Nikolaj Broberg Vinther, der er forsvundet efter en firmajulefrokost.

Den unge mand blev sidst set i Jomfru Ane Gade i Aalborg lørdag morgen omkring klokken 04.00, bekræfter vagtchef Bent Højgaard over for Newspaq.

"Han har blandt andet brugt sit dankort på en restauration i Jomfru Ane Gade omkring klokken 2. Og der er også en bekendt, der har fået en sms omkring klokken 2.50, så der har han brugt sin telefon tilsyneladende. Men ellers er der ingen tegn fra ham. Hverken venner, kæresten eller familie har hørt fra ham efter klokken 4," siger Bent Højgaard.

Politiet har derfor valgt at starte en efterlysning mandag morgen.

"Umiddelbart har vi ingen formodning om, at der ligger en forbrydelse bag, men han kan selvfølgelig ligge et eller andet sted i midtbyen, så vi opfordrer folk til at kigge deres baggårde og skurer igennem," lyder det fra vagtchefen.

Familien har også lavet en side på det sociale netværk Facebook, hvor de søger efter Nikolaj Broberg Vinther, men foreløbig uden at det har givet resultat.

Nikolaj Broberg Vinther beskrives som en 180 centimeter høj mand, slank af bygning og med kort lyst hår.

Han var iført en rød trøje, sort vest og cowboybukser, sort jakke med pelskrave og ankelhøje sort/hvide tennissko.