Peter Mygind slås med angst

Den altid glade skuespiller har den seneste tid været så hårdt ramt af de blodpropper, han fik tidligere på måneden, at han i dag får hjælp mod angst.
Peter Mygind slås i disse dage med angsten for igen at blive ramt af blodpropper
Peter Mygind slås i disse dage med angsten for igen at blive ramt af blodpropper Scanpix

Peter Mygind er en af Danmarks mest populære skuespillere, og han er altid oprigtig og hjertevarm, når han optræder som privatperson udenfor scenen. Men den sidste tid har været hård ved ham, og nu slås han med efterdønningerne, beretter Billed Bladet.

LÆS OGSÅ: Så nemt stopper du jalousi

Tidlige på måneden, i februar 2015, blev Peter Mygind ramt af flere blodpropper i lungerne og det har altså sat sine spor. Han blev den gang på mirakuløs vis, fordi en hurtig medborgere ydede hjælp, reddet og indlagt på Gentofte Hospital.

Han har tidligere haft blodpropper, men denne gang var meget alvorligt. Til alt held kom en læge, der havde fri, forbi og handlede hurtigt. Men selvom Peter Mygind i dag er udskrevet, så er det endnu ikke et overstået kapitel.

LÆS OGSÅ: Træn med tv-værten Camilla Ottesen

Får hjælp mod angst

Fysisk er han okay, og han fortæller ugebladet, at det går fremad, selvom han skal have blodfortyndende medicin resten af livet, som mange andre danskere, der er i farezone.

Og det med at vide, at han flere gange har været udsat for livstruende situationer, skræmmer naturligvis Peter Mygind.

- Jeg modtager psykologhjælp mod min angst for, at det skal ske igen, siger han til Billed Bladet.

LÆS OGSÅ: Spildte kalorier: Denne mad gør dig mere sulten

Samtidig fortæller han, at han også bruger sin bror, Lars Mygind, som støtte.

Og det er netop vigtigt at få bearbejdet situationer som disse, og derfor er det også godt for skuespilleren, at han har den rigtige støtte, selvom det naturligvis tager tid at komme sig over den slags chok, han har været udsat for.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.