Træn med Tv-værten Camilla Ottesen

Hun plejer at stå foran skærmen og lede seerne igennem forskellig programmer, men det er ikke det eneste, hun styrer med hård hånd. Fra efteråret kan du faktisk træne med hende.
Camilla Ottesen kan nu skrive endnu et job på sit CV
Camilla Ottesen kan nu skrive endnu et job på sit CV Scanpix

Skønne Camilla Ottesen har altid være aktiv og er særdeles fit. Det vidner en god figur om. Og faktisk har Camilla Ottesen taget det med træning et skridt videre og har den seneste tid taget en uddannelse som personlig træner, fortæller den glade Tv-vært til Billed Bladet.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du den bedste datingprofil på nettet

Det er ellers ikke længe siden, at den erfarne vært blev svinet til for sin værtsrolle i programmet ”Slip køterne løs”. Det er ikke først gang, den kønne Camilla har fået på puklen for de programmer, hun har lavet. Også da hun flyttede til Sydafrika med familien og som jæger skød savannens dyr, blev hun kritiseret, da det senere blev vist i TV.

Med den medfart har Camilla Ottesen måske haft brug for noget andet end fjernsyn at koncentrere sig om, og her er valget altså faldet på træning.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om din kat

Træning i Italien

Men Camilla Ottesen ikke taget uddannelsen for sjov, nej den skal bruges til noget, og hun har allerede udtænkt en plan. Hun har besluttet sig for at bruge sin nye uddannelse til at lave ture til udlandet, og hun er allerede gået i gang med planlægningen.

LÆS OGSÅ: Den sjove lærer fra "Rita": Afskyr folk, der snyder i køen

Til efteråret skal hun og en veninde til Italien, hvor de har lavet et retreat, og dagene skal gå med træning og sund kost. Og hvilket smukkere sted at gøre det end i Italien.

Skal det filmes til TV?

Det vides ikke endnu. Men Camilla fortæller til ugebladet, at det håber hun en dag, det skal. Hun drømmer om en dag at lave et Tv-program om det.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.