Hospitalsansatte gjorde det umulige: Opfyldte døende piges ønske

En døende pige i respirator fik sit sidste ønske opfyldt, da hun kom ud og svømme med sine forældre.
Foto: Scanpix/Iris

Personalet på Southampton General Hospital gjorde det umulige, da de valgte at hjælpe med at opfylde en 4-årig piges sidste ønske.

Evelyn Nolan, der havde en sjælden kromosomfejl og derfor led af alvorlige krampeanfald, lå i respirator i alle døgnets timer. Derfor var det ikke sådan lige til, da hendes tilstand blev forværret, og forældrene kunne fortælle, at hun havde et brændende ønske om at komme ud og svømme.

Personalet valgte dog at hjælpe den lille pige, som blev det første barn, der kunne svømme med en respirator. Det skriver bbc.com.

- Så snart vi lagde hende ned i vandet, slappede hun af i hele kroppen, og et smil bredte sig på hendes ansigt, fortæller pigens mor, Debbie Vavangas til bbc.com og tilføjer:

- Det var et magisk øjeblik.

På Facebook takker forældrene også personalet for at have hjulpet den lille pige. 

- Det mest fantastiske personale på Southampton General Hospitals børneafdeling gjorde i går det mest fantastiske, da de ignorerede alle, der sagde, det ikke kunne lade sig gøre. De gav os et urtroligt minde. En svømmetur med vores datter, skriver de og takker alle de involverede.

Evelyn Nolan døde to dage efter den store oplevelse, som også gjorde indtryk på personalet på hospitalet.

- Evelyn var en meget modig pige, som personalet var meget glad for. At have givet hende og hendes familie et sådan minde, betyder meget for alle de involderede, siger lederen af børneafdelingen Michael Griksaitis til bbc.com.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.