Heunicke gør grin med Støjberg: De point er for billige

Inger Støjberg kritiseres fra flere sider over den vrede Facebook-update, hvor hun skælder nogle urolige drenge ud, fordi de forstyrrede hendes biograftur.
Den socialdemokratiske transportminister er ikke ene om at drille Inger Støjberg med hendes Facebook-update.
Den socialdemokratiske transportminister er ikke ene om at drille Inger Støjberg med hendes Facebook-update. SCANPIX arkiv

Venstres politiske ordfører Inger Støjberg er røget ud i et sandt stormvejr, efter hun i går postede en update på Facebook, hvor hun skælder ud på nogle indvandrerdrenge, som generede hendes biograftur, fordi de ifølge Støjberg larmede, kastede med slik og sparkede på biografstolene under hele forestillingen.

LÆS OGSÅ: Inger Støjbergs vrede biograf-update vækker vild debat

Socialdemokraternes transportminister Magnus Heunicke gør sig på Twitter munter over Støjberg. 'Er der ingen point, der er for billige for dig,' spørger han Venstre-kvinden.

Socialdemokraternes unge fra DSU joker også med Venstrekvinden på Twitter, hvor DSU linker til en artikel fra efteråret, hvor det kom frem, at Venstres Ungdoms landsstævne i Nordjylland var endt i druk og hærg.

'Kære Inger. Unge skal opføre sig ordenligt. Tager du fat i Venstres Ungdom,' lyder det ironisk fra DSU'erne.

"Hun bliver ved med at støje"

Avisen.dk's Facebookside bliver Støjbergs update også debatteret flittigt. Venstrekvinden har i tråden under sin update skrevet, at hun ikke har ønsket at generalisere, da hun skrev om de larmende drenge i biografen, at de var indvandrere. Men en del læsere synes, hun lige præcis gør sig skyldig i en uheldig generalisering:

"Lad være døm dem på farven, danske drenge i flok kan være lige så grove," skriver en læser.

"Den går begge veje. Personligt har jeg oplevet flere danske der ikke kunne finde ud af opføre sig ordenligt, men de kommer jo ikke på FB eller klokken 19.00 nyhederne," skriver en anden.

"Hun bliver bare ved med at støje. Hun er og forbliver en klaphat. Det er hende der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt," skriver en tredje.

Der er dog også opbakning til Inger Støjberg.

"Enhver, der går en tur i biografen, har oplevet det, men det er jo politisk ukorrekt at nævne det, det er jo almindeligt kendt: Hvis du lukker øjnene, så forsvinder problemet," lyder en kommentar fra en af de mange, der har debatteret sagen.

Det er endnu ikke lykkedes nogle medier at få fat i sagens hovedperson, Inger Støjberg, i dag.

Transportministeren leverer i dag denne Twitter-kommentar til Inger Støjberg.

DSU var også hurtige til at tweete om Inger Støjbergs Facebook-update.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.