Folketinget ramt af hackerangreb

Siden fredag formiddag har Folketingets hjemmeside været ramt af en så stor trafikstorm, at man har lukket for adgangen.
Folketinget har endnu ikke noget overblik over, hvem der står bag hacker-angrebet, eller hvornår hjemmesiden kan komme op at køre igen.
Folketinget har endnu ikke noget overblik over, hvem der står bag hacker-angrebet, eller hvornår hjemmesiden kan komme op at køre igen. Foto: Screendump

Folketinget er fredag blevet ramt af et hacker-angreb.

Det bekræfter Finn Tørngren Sørensen, presseansvarlig i Folketinget, over for Avisen. dk.

Siden fredag formiddag har man fået beskeden "Denne webside er ikke tilgængelig", hvis man har forsøgt at komme ind på Folketingets hjemmeside, ft.dk.

- Det er rigtigt, at der er lukket for den eksterne adgang til Folketingets hjemmeside. Vi er under et såkaldt 'Denial of service"-angreb, og det har vi været siden klokken 10 i formiddags, siger Finn Tørngren Sørensen til Avisen.dk og fortsætter:

- Det fungerer på den måde, at vi får så mange opkald til vores hjemmeside, at systemet bliver overbelastet. Derfor har vi måttet lukke ned for adgangen.

Folketinget har endnu ikke noget overblik over, hvem der står bag hacker-angrebet, eller hvornår hjemmesiden kan komme op at køre igen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.