Fandt gammel pung i traktor: Beskyldt for tyveri

En ærlig nordjysk landmand fandt en pung, der havde ligget gemt i en traktor i 13 år. Men da han ville aflevere pungen til ejermanden, blev han beskyldt for tyveri.
Den nordjyske landmand blev ret overrasket, da ejeren af pungen beskyldte ham for at have taget 1.000 kroner fra pungen. Ejeren mente åbenbart at kunne huske, hvor mange penge, der præcist var i pungen - selvom det var 13 år siden, han mistede den. Manden på billedet har ikke med sagen at gøre.
Den nordjyske landmand blev ret overrasket, da ejeren af pungen beskyldte ham for at have taget 1.000 kroner fra pungen. Ejeren mente åbenbart at kunne huske, hvor mange penge, der præcist var i pungen - selvom det var 13 år siden, han mistede den. Manden på billedet har ikke med sagen at gøre. Colourbox

Utak er verdens løn - det har en ærlig landmand fra Frederikshavn måttet sande.

Allan Tranekær havde købt en brugt traktor, og fandt en pung i den, der havde ligget fastklemt og gemt under et betjeningskonsol i 13 år. Det skriver Landbrugsavisen.

I pungen lå knap 2.000 kroner i kontanter, plus personlige kort og papirer. Allan Tranekær besluttede at kontakte ejeren - men fik sig en skuffelse.

- Han kommenterede mine oplysninger med at spørge, hvor mange kontanter der var i tegnebogen. Da jeg fortalte ham, at der var knap 2.000 kroner i den, var hans kommentar, at han mente nu, at der havde været 3.000 kroner, siger Allan Tranekjær til Landbrugsavisen.

Den nordjyske landmand sendte alligevel pung og penge til ejeren - for egen regning og uden findeløn.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.