Anders Samuelsen har jo ikke noget tøj på!

Af Ulf Harbo
SE ALLE BLOGINDLÆG

Hvor er din politik Anders Samuelsen ?

Hvad vil du gøre for at sikre den sociale tryghed, som er altafgørende for Danmarks konkurrenceevne og velstand?

Vil du sikre, at der ikke er risiko for at miste sygedagpengene efter kun 22 uger?

Vil du halvere genoptjeningen til dagpenge til seks måneder?

Vil du genindføre mulighed for supplerende dagpenge, så det igen kan betale sig at arbejde på deltid og være en innovativ iværksætter, der knokler med det, hun brænder for, mens hun betaler regningerne med deltidsarbejde, sæsonarbejde og dagpenge.

Vil du nedlægge jobcentrene og stoppe det kommunale magtmisbrug, fordi det gør vores arbejdsløse og syge parkeret på kontanthjælp endnu mere syge og koster kassen i sundhedsudgifter?

Vil du stoppe brugen af eksterne aktører, der laver billig og dårlig aktivering, som de selv tjener milliarder på, men som ikke får de arbejdsløse i job. Noget VKO indførte under Claus Hjort som beskæftigelsesminister?

Vil du stoppe misbruget af virksomhedspraktikker både i det offentlige og private, hvilket vil skabe arbejdspladser?

Vil du stoppe misbruget af den billige østeuropæiske arbejdskraft til 30-65 kroner i timen, som danske arbejdere ikke kan konkurrere med, og som mange i det danske erhvervsliv er storforbrugere af?

Vil du genindføre, at man optjener dagpengeret, når man arbejder 37 timer om ugen i virksomhedspraktik og løntilskudsjob?

Vil du rulle førtidspensions og fleksjobreformen tilbage og sikre, at dem der kun kan arbejde mellem 5 og 20 timer om ugen får mulighed for fleksjob uden først at være 10 år i kontanthjælpssystemet? Og vil du sikre, at de handicappede borgere, der ikke kan arbejde mere end få timer om ugen, får en anstændig tilværelse på førtidspension?

Vil du fjerne den gensidige forsørgelsespligt for alle og dermed sikre, at det kan betale sig at arbejde for dem, der har en ægtefælle, som på grund af kronisk sygdom eller men efter ulykke er parkeret uden en øre i kontanthjælpssystemet?

Er du overhovedet klar over, at både en pensionist og en førtidspensionist, der bor sammen med en lønmodtager, har mindre end en kontanthjælpsmodtager, og at lønmodtageren betaler dobbelt skat, når de har overarbejde, fordi der bliver trukket i pensionen?

Hvad vil du gøre for de danskere, der har betalt til din velfærd Anders Samuelsen ?

Hvor er din politik Anders Samuelsen?

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at bloggen er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Om Ulf Harbo

Ulf Harbo er medlem af kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune for Enhedslisten, og er folketingskandidat i Østjyllands Storkreds. Det meste af fritiden - fra både kommunalpolitik og jobbet som friskolelærer - bruger Ulf Harbo nu på at være fortrinsvis ulønnet bisidder og samfundsdebattør. Bisidder-opgaverne gælder primært borgere i hele Danmark, som bliver uretfærdigt og urimeligt behandlet af deres egen lokale kommune - især i deres personlige sager om sygedagpenge, fleksjob og førtidspension.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.