22-årig dansk iværksætter sælger firma for en formue

Som bare 12-årig stiftede Casper Blom sin succesfulde forretning, der sælger golfbolde. Den i dag 22-årige iværksætter har nu tjent godt på at sælge virksomheden videre.
Casper Blom stiftede sit firma som 12-årig. Nu har han solgt det videre for en formue.
Casper Blom stiftede sit firma som 12-årig. Nu har han solgt det videre for en formue. Foto: Colourbox

Casper Blom stiftede sin virksomhed, der sælger golfbolde, da han var bare 12 år. I dag, snart ti år efter, har den unge iværksætter solgt succesforretningen videre og tjent en formue på salget. Det skriver metroxpress.

Casper Blom stiftede virksomheden 'Billigegolfbolde.dk' i 2005 efter opfordring fra sin farfar.

Ifølge Børsen har Casper Blom nu solgt den virksomhed, han startede som 12-årig, for et beløb på lidt over én million kroner.

Virksomheden er solgt til den kun 28-årige Jon Johanneson, der fortæller metroxpress, at der 'snarere er tale om flere hundrede tusind kroner'.

Jon Johanneson har ligesom Casper Blom en passion for golf og et iværksættergen. Han er allerede indehaver af forretningen 'B2bgolf.dk' og håber på, at han med handlen nu kan tredoble sin omsætning.

"Jeg har en målsætning om at nå en omsætning på 4-5 millioner kroner inden det næste år," siger han til metroxpress.

Casper Blom vil nu klaste sig over andre projekter og er tilfreds med, at køberen Jon Johanneson deler passionen for golfforretningen.

"Jeg kunne mærke på køber, at han også ville brænde for Billigegolfbolde.dk på samme måde, som jeg har gjort det. Derfor valgte jeg at sælge til ham," udtaler Casper Blom til Børsen.

Kilder: Børsen og metroxpress.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.