Zlatan: PSG er et trin op i karrieren
Zlatan Ibrahimovic lovpriser Paris Saint-Germain og kalder det et stort skridt i karrieren.

Et skifte fra italienske AC Milan til franske Paris Saint-Germain er et trin opad i karrieren, mener svenske Zlatan Ibrahimovic, som netop har underskrevet en treårig kontrakt med den ambitiøse franske klub.

- Jeg mener, de har gjort noget, som så umuligt ud, muligt. Jeg er meget glad for at sidde her.

- Efter alle møderne er jeg endelig PSG-spiller. Det er et stort skridt i min karriere. En ny drøm bliver til virkelighed, siger Ibrahimovic til et pressemøde i Paris ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den franske hovedstadsklub har købt dyrt ind over den seneste tid, og det hjalp svenskeren, da valget skulle træffes. Blandt andre har klubben hentet Thiago Silva, ligeledes i AC Milan.

- Jeg synes, det er et meget interessant projekt, og jeg tvivlede ikke. Jeg var meget klar i mit hoved, og jeg vidste, hvad jeg ville, siger svenskeren.

- Jeg ville være en del af klubbens historie, og jeg er ret sikker på, vi vil skrive historie. Jeg kom her for at vinde ikke for noget andet. Og jeg er sikker på, vi vinder nogle trofæer.

- De henter de allerbedste ind. Hvem ville ikke have lyst til at være her, spørger Ibrahimovic retorisk.

Men Ibrahimovic vender ikke AC Milan ryggen. Tværtimod. Klubben reddede nemlig svenskeren efter en dårlig tid i spanske FC Barcelona i 2009-2010.

- Jeg var meget glad for at være i Milan. De gav mig mit smil tilbage, siger Ibrahimovic.

- Det er en klub, som altid vil være i mit hjerte.

Paris SG er ejet af Qatar Sports Investment, og araberne har smidt 1,5 milliarder kroner i klubben, anslår flere medier. Men med Ibrahimovics underskrift er det slut for denne sommer. Det siger sportsdirektør Leonardo.

- Markedet er lukket for nye spillere. Med Zlatan er færdige med transfervinduet i år, siger Leonardo.

Zlatan Ibrahimovic har klaret lægetjekket i Paris.

/ritzau/