Zidane vil se mere af det samme fra hattrick-helten Bale

Zinedine Zidane roser Gareth Bale for at score tre mål, men i lige så høj grad for Bales defensive arbejde.
Gareth Bale scorede hattrick lørdag aften, da Real Madrid vandt 5-0 i Zinedine Zidanes trænerdebut for storklubben.
Gareth Bale scorede hattrick lørdag aften, da Real Madrid vandt 5-0 i Zinedine Zidanes trænerdebut for storklubben. Foto: Paul White/AP

Waliseren Gareth Bale scorede lørdag hattrick for Real Madrid i 5-0-sejren over Deportivo La Coruña, men for debuterende cheftræner Zinedine Zidane var det lige så vigtigt, at waliseren arbejdede for holdet.

Den franske træner forventer at se mere af samme skuffe fra farlige Bale, der nu har scoret ti mål i syv kampe.

- Gareth skal gøre det samme som alle andre. Når vi ikke har bolden, så skal han være i stand til at forsvare, og når vi så har den, så kan vi åbne spillet op, og han kan komme ud på kanten. Det var det, han gjorde mod Deportivo, og det er jeg meget glad for.

- Det er heller ikke let at score tre mål, og jeg håber, han fortsætter sådan, siger Zinedine Zidane.

Franskmanden har kun nået at stå i spidsen for Real Madrid siden mandag aften, men i lørdagens kamp mod ligatabellens nummer ni virkede holdet mere sprudlende og offensive end længe set.

Det forplantede sig også på tilskuerpladserne, hvor der var støtte hele vejen gennem kampen - noget der ikke var meget af i den sidste periode under den tidligere cheftræner Rafael Benitez.

Zidane lagde også mærke til forskellen.

- Fansene stod bag os hele vejen, og der var en god atmosfære. De kommer for at se spillerne, og de blev belønnet med en god indsats og en sejr, siger Zidane.

Real Madrid ligger nummer tre i Primera Division. Holdet har henholdsvis et og to point op til Atlético Madrid og Barcelona. Begge konkurrenter har spillet en kamp færre end Real Madrid.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.