Xander er ny dommer i Voice
Den 24-årige musiker Xander overtager Steen Jørgensens plads blandt dommerne i tv-programmet Voice.

Når den nye sæson af Voice - Danmarks største stemme - løber over skærmen til efteråret, bliver det med en ny dommer og coach i flokken.

Xander Linnet, søn af Anne Linnet og ophavsmand til "Os to og mine lagner" og "Det burde ikk' være sådan her", er nemlig trådt ind i flokken af professionelle musikere, der skal hjælpe de håbefulde deltagere på vej i konkurrencen.

Sammen med Liam O'Connor, Sharin Foo og Lene Nystrøm vil han kæmpe for at være den coach, som står tilbage med den vindende deltager.

Men de tre øvrige coaches har nu ikke tænkt sig at lade den unge kunstner slippe for nemt igennem konkurrencen.

Sharin Foo vil kæmpe hårdt for at få en deltager øverst på vinderskamlen.

- Først og fremmest har jeg sagt ja til en sæson mere for at tage hævn over Liam. Jeg helmer ikke, før en sanger fra Team Sharin går hjem med en pladekontrakt i hånden, siger hun i en pressemeddelelse.

Men Xander mener sagtens, at han kan hamle om med de ældre og mere erfarne dommere.

- Jeg spiller de fleste instrumenter, producerer min egen musik, skriver mine egne tekster, rapper og synger. Så jeg vil mene, at selvom jeg er den yngste, så er jeg måske også den mest alsidige musiker. Og jeg er 100 procent sikkert den mest sultne, siger han.

I den første sæson løb Kim Wagner fra Liam O'Conners hold med sejren, og med succes'en i baghånden er rapperen også klar til en sæson mere.

- Hvis jeg ikke havde sagt ja, ville det jo være lidt som at smutte fra pokerbordet efter at have vundet på første hånd. Man skal jo lige give de andre muligheden for at vinde deres penge tilbage, siger Liam O'Conner.

/ritzau/