X Factor-vært nyder romantisk solferie
Remee og kæresten Mathilde Gøhler er taget til Seychellerne, hvor de bader, hygger sig og nyder livet.
Remee og kæresten Mathilde Gøhler lader op til jul på Seychellerne, hvor de nyder solen og hinanden.
Remee og kæresten Mathilde Gøhler lader op til jul på Seychellerne, hvor de nyder solen og hinanden. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB J¿RGENSEN

Mens vi i Danmark for tiden må leve med mørke, kolde og regnfulde dage, er historien en helt anden for X Factor-dommeren og musikproduceren Remee.

Han er nemlig taget til Seychellerne med sin kæreste Mathilde Gøhler, og parret ser ud til at nyde livet. Begge parter lægger i hvert fald flittigt feriebilleder på deres Instagram-profiler, hvor de laver forskellige ferieaktiviteter.

På et billede sidder Remee for eksempel på en bambusgynge på en strand, mens et andet af hans billeder forestiller en hvid jacuzzi, som ifølge den 40-årige stjerneproducer skal danne ramme om "dagens sidste dukkert".

Og netop dukkerter er der masser af på parrets kærlighedsferie. Mathilde Gøhler har således lagt en række bikinibilleder op af sig selv fra både en swimmingpool og fra Seychellernes turkise havvand.

Modellen har også fundet tid til at lægge et selfie op af parret, som smiler på et billede, hvor vand, sandstrand og palmer udgør den eksotiske baggrund.

- Min engel på jord, min soulmate, min kærlighed, skriver Gøhler om det romantiske selfie.

Hverken Remee eller Gøhler skriver noget om, hvornår parret rejser hjem. Dog bliver det uden tvivl, før DR skyder gang i X Factors ottende sæson til januar, hvor Remee endnu engang sidder i dommerpanelet.

Se Remees feriebilleder her: http://instagram.com/remeejackman/

Og kæresten Mathilde Gøhlers her: http://instagram.com/mathildegoehler/

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.