X Factor får nu hjælp fra Rihanna
I USA får de nu hjælp fra pop-divaen Rihanna til deres version af X-Factor. Foto: AP Photo/Las Vegas News Bureau, Brian Jones / POLFOTO
Den amerikanske version af succés-showet X Factor får nu hjælp fra pop-darlingen Rihanna, siger rygter.

Den kun 23-årige megastjerne Rihanna skal rådgive dommeren i det amerikanske X Factor, når den nye sæson ruller over skærmen 22. september. Det skriver det britiske sladderblad The Sun.

Pladeproduceren L.A. Reid har fire sæsoner bag sig i programmet, og nu får han altså hjælp fra den smækre og storhittende popsild fra Barbados.

Tidligere har X Factor i USA fået hjælp fra musikikoner som Mariah Carey, Christina Aguilera. Valget af Rihanna var oplagt, da hun havde en gæsteoptræden i den engelske X Factor sidste år.

"Simon Cowell (dommer på det amerikanske X Factor red.) elsker Rihanna. Det er ikke nogen overraskelse, at han vil have hende tilbage til showet. (...) Han har ikke meldt det ud officielt endnu, for han elsker at holde alle hen, men alle fans er allerede ved at blive vilde," siger en anonym kilde til The Sun.

De første rygter om Rihannas entré startede allerede i juleferien sidste år, hvor dommeren var blevet set til middag med popsilden.

Kilde: The Sun