Wozniacki på slap line: Spillede millioner ind til velgørenhed
Caroline Wozniacki gav publikum fuld valuta for pengene. (Foto: Ritzau Scanpix)
Sammen med en lang række andre verdensstjerner samlede det danske tennis-es penge ind til bekæmpelsen af skovbrandene i Australien.

Der er ikke mange tennisslag tilbage i Caroline Wozniackis karriere, men et par af de sidste brugte hun i den gode sags tjeneste.

Sammen med en lang række andre tennisstjerner trak den danske verdensstjerne i træningstøjet på Rod Laver Arena i Melbourne for at samle penge ind til bekæmpelsen af de omfattende brande i Australien.

Og stjernerne, der blandt andre talte Roger Federer, Rafael Nadal og Serena Williams, leverede i den grad varen for en propfyldt arena. Der blev lavet sjov, underholdt – og selvfølgelig spillet en smule tennis. Alt sammen i den gode sags tjeneste.

Resultat var lige så imponerende som antallet af superstjerner i aktion – næsten fem millioner dollars (på den gode side af 30 millioner danske kroner) kastede arrangementet af sig.

En lang række af verdens absolut største stjerner stillede op i den gode sags tjeneste. Blandt andre Roger Federer, Rafal Nadal, Novak Djokovis, Serena Williams og Wozniacki. Ritzau Scanpix

Alle berømthederne er i Australien, hvor årets første Grand Slam-turnering begynder i næste uge. Og hyggede sig altså med en lidt alternativ opvarmning.

I det hele taget har tennisverdenen meget fokus på ødelæggelserne i Australien, hvor mindst 2500 huse er brændt ned og 28 mennesker har mistet livet i de vidtstrakte brande. Den australske spiller, Nick Kyrgios, har således lovet at donere 200 dollars pr. servees.

Brandene hærger forholdsvis tæt på anlægget, der lægger gulv til Australian Open. Men arrangørerne regner fortsat med at kunne afvikle turneringen som planlagt.

Det bliver som bekendt Caroline Wozniackis sidste officielle turnering, inden hun lægger ketcheren på hylden. Wozniacki vandt turneringen i 2018.

Wozniacki morede sig storartet sammen med blandt andre sin gode veninde, Serena Williams. Ritzau Scanpix

 

via Listen To News