Wozniacki på fræk ferie med rivalinde
Tennisspillerne Caroline Wozniacki og Senena Williams viser, hvad der gemmer sig bag tennistøjet på deres fælles venindeferie.
Her tager tennisspilleren Serena Williams mod sin gode veninde Caroline Wozniacki til New York-maraton. På deres seneste fællesfotos fra deres venindeferie er de to hårdtslående veninder en anelse mere afklædte.
Her tager tennisspilleren Serena Williams mod sin gode veninde Caroline Wozniacki til New York-maraton. På deres seneste fællesfotos fra deres venindeferie er de to hårdtslående veninder en anelse mere afklædte. Foto: JOHN ANGELILLO/UPI

På banen er de hinandens værste modstandere, men uden for kamppladsen er de bedste veninder.

Således er tennisspillerne Caroline Wozniacki og Serena Williams taget på fælles venindeferie og deler flittigt ud af glade bikinibilleder på deres respektive Instagram-profiler.

Veninderne lader billederne tale for sig selv og ledsager dem kun af ganske korte ord omkring, hvor dejligt det er at være af sted.

- Smuk udsigt denne morgen.

- Livet er godt.

- Pooltid.

Tennisveninderne afslører ikke, hvor de er henne i verden, men deres Instagram-følgere gætter på alt fra Florida til Filippinerne.

Efter den danske tennisdarlings comeback-efterår med fine resultater og så lige en maraton oveni for at slutte sæsonen af, har ferien budt på fuld afslapning for den 24-årige dansker med drinks og solbadning.

De to hårdtslående piger har dog også haft fornøjelsen af lidt mandligt selskab på deres tøsetur, viser et billede.

Danskeren tabte en højdramatisk semifinale til verdensetteren i sæsonfinalen WTA Finals i Singapore, men det lod hun sig ikke slå ud af. Hun sluttede sæsonen af med at løbe et maraton, hvor bedsteveninden Williams selvfølgelig stod parat til at tage imod sin veninde ved målstregen.

Se Wozniacki og Williams' frække feriefotos her:

http://instagram.com/p/vJT6xaEHyP/?modal=true

http://instagram.com/p/vJjoJ3EHw4/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.