Wozniacki klædte russer af i USA
Den blonde dansker gav ikke meget plads til russisk modstander i New Haven. Foto: AP/Tom Uhlman / POLFOTO
Tennisspilleren er videre til anden runde i kampen om at vinde WTA-turneringen i New Haven for femte gang.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er videre til anden runde af WTA-turneringen i New Haven efter en sejr over russiske Ekaterina Makarova med cifrene 6-3, 6-3. Dermed har danskeren mulighed for at vinde turneringen for femte år i træk.

Caroline Wozniacki lignede dog ikke en vinder i kampens første parti, hvor hendes 24-årige modstander lagde ud med at bryde danskeren til stillingen 0-1.

Wozniacki fik dog hurtigt brudt tilbage og spillede sig fornemt videre til 5-1. Her lykkedes det dog russeren at bryde den tredjeseedede danskers serv efter et parti med flere breakpoints og sætbolde til stillingen 5-2.

Russeren holdt sit eget parti til 5-3, og danskeren kunne derefter serve sættet hjem 6-3.

Også andet sæt så i begyndelsen ud til at blive domineret af russeren, der ligger nummer 44 i verden. Makarova kæmpede sig til 0-2, hvorefter Wozniacki brød tilbage til stillingen 1-2.

Herefter fulgtes de to spillere ad indtil endnu et brud fra Wozniacki ved stillingen 4-3, hvorefter danskeren tog de resterende partier i anden sæt.

Det er fjerde gang, at Wozniacki sejrer over Ekaterina Makarova. Ud af fire indbyrdes opgør vel at mærke.

Gentager Wozniacki sejren i New Haven vil det gøre hende til den blot fjerde spiller nogensinde til at vinde den samme WTA-titel fem år i træk.

Det er kun sket for Chris Evert i Charleston, Steffi Graf i Hamburg og for Martina Navratilova, der har gjort det i hele tre forskellige turneringer, nemlig i Eastbourne, Wimbledon og Chicago.

I anden runde står Wozniacki enten over for en kvalifikationsspiller eller den 28-årige svensker Sofia Arvidsson, som rangerer som nummer 50 i verden.

I en eventuel kvartfinale er det mest sandsynlige, at danskeren møder den sjetteseedede Dominika Cibulkova efterfulgt af den topseedede Agnieszka Radwanska i semifinalen.

Potentielle modstandere i finalen er blandt andre den andenseedede Petra Kvitova og den fjerdeseedede Sara Errani.